首页
登录
职称英语
When I am in a serious humor, I very often walk by myself in Westminster Abbe
When I am in a serious humor, I very often walk by myself in Westminster Abbe
游客
2023-12-15
64
管理
问题
When I am in a serious humor, I very often walk by myself in Westminster Abbey; where the gloominess of the place, and the use which it is applied, with the solemnity of the building, and the condition of the people who lie in it, are apt to fill the mind with a kind of melancholy, or rather thoughtfulness, that is not disagreeable I yesterday passed a whole afternoon in the churchyard, the cloisters, and the church, amusing myself with the tombstones and inscriptions that I met with in those several regions of the dead. Most of them recorded nothing else of ~e buried person, but that he was born upon one day, and died upon another; the whole history of his life being comprehended in those two circumstances, that are common to all mankind could not but look upon these registers of existence, whether of brass or marble, as a kind of satire upon the departed persons; who had left no other memorial of them, but that they were horn and that they died.
选项
答案
每当心情沉重的时候,我总是独自一人去西敏寺教堂:那里肃穆的气氛,教堂特有的神职,庄重的建筑,在那里安息的人们的身份地位,无不绐人的心里注满一种忧郁,或不妨说令人沉思,令人欣然。昨天我在教堂草地,回廊和教堂时度过了整整一个下午,在好几个牧区里,打量墓碑和碑文,聊以自娱。大部分的墓碑上只刻着死者姓名和生卒年月:人们对其一生的了解也只在于人类所共有的生死两字。对于那些逝去的人们的生死记录,不管是刻在铜牌上还是刻在大理石上,我都不由自主地将他们看作是对死者的一种讽刺:他们没有留下任何别的记录,只是生与死。
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3276637.html
相关试题推荐
WestminsterPalaceistheseatof______.A、BritishHousesofParliamentB、thepr
Howwasitpossible,Iaskedmyself,towalkforanhourthroughthewoodsa
Havingsaidailofthis,Ishould,perhaps,locatemyself.Iteachandwrite
Havingsaidailofthis,Ishould,perhaps,locatemyself.Iteachandwrite
LovemeansgrowthforbothmyselfandthepersonIlove.IfIloveyou,Iam
Havingsaidallofthis,Ishould,perhaps,locatemyself.Iteachandwritea
WhenIaminaserioushumor,IveryoftenwalkbymyselfinWestminsterAbbe
ClosebyWestminsterAbbeyontheriversidestandsthePalaceofWestminster,ge
ThemostseriouspotentialnaturaldisastersinNewZealandare______.A、stormsa
WhowasthefirsttohavebeenburiedinthePoet’sCornerofWestminsterAbbey?
随机试题
PASSAGETWOMarineanimals.根据题目中thelifeopportunities定位到第3段。第3段第4句说“灭绝发生后,许多曾经算是
Manstillhasalottolearnaboutthemostpowerfulandcomplexpartofhis
TheQuantifiedSelf-CountingEveryMomentTheideaofmeasur
患儿,男,10岁,反复腹痛、腹胀近1个月。大便时干时稀,有时大便含有较多黏液和血
具有胃黏膜保护作用的药物是<P>A.硫酸铝<br>B.雷尼替丁<br>C.氢氧化
毒物中毒的严重程度与后果往往取决于作用毒物的剂量、作用的时间以及诊断和救治是否准
腮腺导管开口于A.平对上颌第一磨牙牙冠的颊黏膜上 B.平对上颌第二磨牙牙冠的颊
下表为我国某商业银行201X年度资本、资产相关数据。 根据以上资料,回答下
存出保证金通过“其他应收款”科目核算。()
最新回复
(
0
)