首页
登录
职称英语
"A writer’s job is to tell the truth," said Hemingway in 1942. No other writ
"A writer’s job is to tell the truth," said Hemingway in 1942. No other writ
游客
2023-12-15
67
管理
问题
"A writer’s job is to tell the truth," said Hemingway in 1942. No other writer of our time had so fiercely asserted, so pugnaciously defended or so consistently exemplified the writer’s obligation to speak truly His standard of truth-telling remained, moreover, so high and so rigorous that he was ordinarily unwilling to admit secondary evidence, whether literary evidence or evidence picked up from other sources than his own experience. "I only know what I have seen," was a statement which came often to his lips and pen. What he had personally done, or what he knew unforgettably by having gone through one version of it, was what he was interested in telling about. This is not to say that he refused to invent freely. But he always made it a sacrosanct point to invent in terms of what he actually knew from having been there.
The primary intent of his writing, from first to last, was to seize and project for the reader what he often called "the way it .was." This is a characteristically simple phrase for a concept of extraordinary complexity, and Hemingway’s conception of its meaning subtly changed several times in the course of his career--always in the direction of greater complexity. At the core of the concept, however, one can invariably discern the operation of three aesthetic instruments; the sense of place the sense of fact and the sense of scene.
The first of these, obviously a strong passion with Hemingway is the sense of place. "Unless you have geography, background," he once told George Anteil, "You have nothing." You have, that is to say, a dramatic vacuum. Few writers have been more place-conscious. Few have s carefully charted out she geographical ground work of their novels while managing to keep background so conspicuously unobtrusive. Few, accordingly, have been able to record more economically and graphically the way it is when you walk through the streets of Paris in search of breakfast at corner café… Or when, at around six o’ clock of a Spanish dawn, you watch the bulls running from the corrals at the Puerta Rochapea through the streets of Pamplona towards the bullring.
"When I woke it was the sound of the rocket exploding that announced the release of the bulls from the corrals at the edge of town. Down below the narrow street was empty. All the balconies were crowded with people. Suddenly a crowd came down the street. They were all running, packed close together. They passed along and up street toward the bullring and behind them came more men running faster, and then some stragglers who ere really running. Behind them was a little bare space, and then the bulls, galloping, tossing their heads up and down. It all went out of sight around the corner. One man fell, rolled to the gutter, and lay quiet. But the bulls went right on and did not notice him. They were all running together."
This landscape is as morning-fresh as a design in India ink on clean white paper. First is the bare white street, seem from above, quiet and empty. Then one sees the first packed clot of runners. Behind these are the thinner ranks of those who move faster because they are closer to bulls. Then the almost comic stragglers, who are "really running." Brilliantly behind these shines the "little bare space," a desperate margin for error. Then the clot of running bulls-closing the design, except of course for the man in the gutter making himself, like the designer’s initials, as inconspicuous as possible. [br] From the author’s comments and the example of the bulls (Paragraph 4), what was the most likely reason for which Hemingway took care to include details of place?
选项
A、He felt that geography in some way illuminated other more important events.
B、He thought readers generally did not have enough imagination to visualize he scenes fro themselves.
C、He thought that landscapes were more important than characters to convey "the way it was".
D、He felt that without background information the readers would be unable to follow the story.
答案
A
解析
作者在第二段中点明海明威十分看重对地点的描述,第四段中又引用斗牛的场景来说明,第五段中作者又进行总结说明。“Brilliantly behind these shines ’little bare space’…”等字眼凸显了海明威对地点描写的深意。A符合文意。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3276135.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisNOTanIrishwriter?A、GeorgeBernardShaw.B、WilliamB
TheodoreDreiserandJackLondonareamongthebestrepresentativewritersofli
WhichofthefollowingwriterswasNOTassociatedwithmodernism?A、D.H.Lawrenc
ErnestHemingwayisoneofthemostfamousAmericannovelists,short-stowwriter
Whichofthefollowingisatotallyarbitraryone?A、Typewriter.B、Crack.C、Newsp
_______authoredTheWrathofGrapes.A、SteinbeckB、FitzgeraldC、HemingwayD、Faul
WilliamFaulknerwastheforemostAmerican______writerofthe20thcentury.A、New
ThefirstwriterinAmericatowintheNobelPrizeinliteratureis______.A、Mark
"Awriter’sjobistotellthetruth,"saidHemingwayin1942.Nootherwrit
"Awriter’sjobistotellthetruth,"saidHemingwayin1942.Nootherwrit
随机试题
Whileadmittingthatthisforecastwas______uncertain,thescientistsreminded
Extinctionisdifficultconcepttograsp.Itisan【B1】______concept.It’sno
[originaltext]Somepeople’searsproducewaxlikebusylittlebees.Thisca
WhenBenjaminFranklinobservedthatnothingiscertaininthisworldbutde
Ilikethiscloth.Itfeels(good)______.good句子意为:我喜欢这种布,它摸起来很舒服。本题测试考生对词性的掌握情况
Thereis______(毫无疑问)thatuniversitiesaregoingtoimplementthenewcurriculum
要坚持党管干部原则,_____,把好干部标准落到实处。A.坚持立场坚定、素质过硬
流行性乙型脑炎患者的热型常呈A.稽留热 B.弛张热 C.间歇热 D.波状热
女性,31岁。右乳房红肿胀痛5天,伴发热38.8℃。体检见右乳外下象限
根据《合同法》,以下说法中,正确的是()。A.以合法形式掩盖非法目的合同属于无
最新回复
(
0
)