首页
登录
职称英语
In 1830, only a few miles away from what is now the great city of Cincinnati,
In 1830, only a few miles away from what is now the great city of Cincinnati,
游客
2023-12-15
35
管理
问题
In 1830, only a few miles away from what is now the great city of Cincinnati, lay an immense and almost unbroken forest. The whole region was sparsely settled by people of the frontier—restless souls who no sooner had hewn fairly habitable homes out of the wilderness and attained to that degree of prosperity which today we should call indigence, then, impelled by some mysterious impulse of their nature, they abandoned all and pushed farther westward, to encounter new perils and privations in the effort to regain the meagre comforts which they had voluntarily renounced. Many of them had already forsaken that region for the remoter settlements, but among those remaining was one who had been of those first arriving. He lived alone in a house of logs surrounded on all sides by the great forest, of whose gloom and silence he seemed a part, for no one had ever known him to smile nor speak a needless word. His simple wants were supplied by the sale or barter of skins of wild animals in the river town, for not a thing did he grow upon the land which, if needful, he might have claimed by right of undisturbed possession. There were evidences of "improvement"—a few acres of ground immediately about the house had once been cleared of its trees, the decayed stumps of which were half concealed by the new growth that had been suffered to repair the ravage wrought by the axe. Apparently the man’s zeal for agriculture had burned with a failing flame, expiring in penitential ashes.
The little log house, with its chimney of sticks, its roof of warping clapboards weighted with traversing poles and its" chinking" of clay, had a single door and, directly opposite, a window. The latter, however, was boarded up—nobody could remember a time when it was not. And none knew why it was so closed; certainly not because of the occupant’s dislike of light and air, for on those rare occasions when a hunter had passed that lonely spot the recluse had commonly been seen sunning himself on his doorstep if heaven had provided sunshine for his need. I fancy there are few persons living today who ever knew the secret of that window, but I am one.
The man’s name was said to be Murloek. He was apparently seventy years old, actually about fifty. Something besides years had had a hand in his ageing. His hair and long, full beard were white, his grey, lustreless eyes sunken, his face singularly seamed with wrinkles which appeared to belong to two intersecting systems. In figure he was tall and spare, with a stoop of the shoulders—a burden bearer.
One day Murloek was found in his cabin, dead. It was not a time and place for coroners and newspapers, and I suppose it was agreed that he had died from natural causes or I should have been told, and should remember. I know only that with what was probably a sense of the fitness of things the body was buried near the cabin, alongside the grave of his wife, who had preceded him by so many years that local tradition had retained hardly a hint of her existence. That closes the final chapter of this true story. But there is an earlier chapter—that supplied by my grandfather.
When Murloek built his cabin and began laying sturdily about with his axe to hew out a farm—the rifle, meanwhile, his means of support—he was young, strong and full of hope. In that eastern country whence he came he had married, as was the fashion, a young woman in all ways worthy of his honest devotion, who shared the dangers and privations of his lot with a willing spirit and light heart. There is no known record of her name; of her charms of mind and person tradition is silent and the doubter is at liberty to entertain his doubt; but God forbid that l should share it! Of their affection and happiness there is abundant assurance in every added day of the man’s widowed life; for what but the magnetism of a blessed memory could have chained that venturesome spirit to a lot like that?
One day Murlock returned from gunning in a distant part of the forest to find his wife lying on the floor with fever, and delirious. There was no physician within miles, no neighbour; nor was she in a condition to be left, to summon help. So he set about the task of nursing her back to health, but at the end of the third clay she fell into unconsciousness arid so passed away, apparently, with never a gleam of returning reason. [br] One of the adjectives that does not describe the great forest is
选项
A、desolate.
B、hushful.
C、dismal.
D、barren.
答案
D
解析
推断题。根据题干中的forest寻找解题线索。文章首句提到lay an immense and almost unbroken forest,之后指出The whole region was sparsely settled by people of the frontier。接下来第四句表明He lived alone in a house of logs surrounded on all sides by the great forest. of whose gloom and silence he seemed a part,由sparsely settled by people,gloom and silence可以推断出森林给人的感觉是人烟稀少,阴暗沉寂。四个选项中,desolate意为“荒凉的”,hushful意为“寂静的”,dismal意为“阴沉的”,符合原文。只有barren意为“贫瘠的”,是指草木不生之意,文中无此含义,故[D]为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3276034.html
相关试题推荐
In1830,onlyafewmilesawayfromwhatisnowthegreatcityofCincinnati,
In1830,onlyafewmilesawayfromwhatisnowthegreatcityofCincinnati,
In1830,onlyafewmilesawayfromwhatisnowthegreatcityofCincinnati,
In1830,onlyafewmilesawayfromwhatisnowthegreatcityofCincinnati,
In1830,onlyafewmilesawayfromwhatisnowthegreatcityofCincinnati,
随机试题
[originaltext]A:Willyouneedacarwhenyouarrive?Wehaveaspecialrateat
Host:Oh,notyet.I’mjustgoingtomakesomecoffee.Guest:______,thoughI’
计算题:根据所给材料计算后回答问题。(须列出算式;每个问题计算过程中的小数均保留
按照柯尔伯格的研究,能够根据行为是否有利于维护习俗秩序,是否符合社会舆论、大多数
旅馆、住宅和公寓的卫生间,除整个建筑物采取总等电位联结外,尚应进行辅助等电位联结
财政部在出现严重的财政赤字时,可以直接调用人民币发行基金来弥补财政赤字。(
设有单因子试验,因子A有r个水平,在Ai水平下进行mi次重复试验,则误差平方和S
根据《建筑设计防火规范》,下列工业建筑中,可以采用三级耐火等级的是()。A.四
与一般企业相比,商业银行的突出特点是( )。A.低负债经营 B.全负债经营
根据《中华人民共和国水污染防治法》,禁止在饮用水水源保护区内( )。A.新建排
最新回复
(
0
)