首页
登录
职称英语
[originaltext] The governor of Brazil Central Bank has begun discussions in t
[originaltext] The governor of Brazil Central Bank has begun discussions in t
游客
2023-12-15
81
管理
问题
The governor of Brazil Central Bank has begun discussions in the United States about repaying some of his country’s huge foreign debts. Taking part in the talks are representatives of the world’s leading commercial banks. Brazil has stopped paying interests on 70 billion dollars owned to the banks which are now refusing to lend it any more money. A BBC correspondent in New York says the talks are the most crucial since Mexico early defaulted on its foreign loans five years ago. Brazil, which is now desperately short of funds, has put forward new proposals for handing its debts and hopes in return to be granted another loan of 7 billion dollars.
选项
A、Some representatives of the United States.
B、The leaders of the countries which lent Brazil money.
C、Representatives of the world’s important commercial banks.
D、Representatives of those countries which have to pay huge foreign debts.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3275619.html
相关试题推荐
[originaltext]PresidentBushhasapologizedforU.S.soldierswhoabusedpri
[originaltext]PresidentBushhasapologizedforU.S.soldierswhoabusedpri
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]Interviewer(W)Superintendent(M)W:Well,Mr.Fox.Wouldyoupl
[originaltext]BritishforcestruckthepolicebuildinginBasrabeforedawno
[originaltext]MoreshufflingwasintheBushadministration,PresidentBusht
[originaltext]ThelastbigobstaclestorebuildingonthesiteoftheWorldT
[originaltext]"TheITindustryIguaranteewillbeintheUnitedStatestoth
[originaltext]W:Goodmorning.Weseemtobehearingmoreandmorenowadaysabo
随机试题
ThenumberofimmigrantslivingintheUSAhasrisenby16percentoverthe
Since1975advocatesofhumanetreatmentofanimalshavebroadenedtheirg
(1)BecauseImarriedaphotographer,oncewehadchildren,ourholidaycards
Ijusttoldyournephewhowtogettotheairport,butperhapsI_______havedr
Itishardtotrackthebluewhale,theocean’slargestcreaturewhichhasa
女性,58岁。肝硬化患者,最近几日出现少尿,腹围增大,考虑肝肾综合征,下列哪项说
2012年1月1日,甲企业取得专门借款2000万元,直接用于当日开工建造的厂房,
()是国务院直属机构,是全国证券期货市场的主管部门。A.中国证监会 B.中国银
社会工作者小王来到贫困山村参加精准扶贫工作。小王发现,建档立卡的贫困人口中,有一
下列单代号网络图的总工期为()。 A.22 B.32 C.42 D.5
最新回复
(
0
)