首页
登录
职称英语
The news is mainly about______. [br] [originaltext] Scientists say that nigh
The news is mainly about______. [br] [originaltext] Scientists say that nigh
游客
2023-12-14
71
管理
问题
The news is mainly about______. [br]
Scientists say that nighttime flights are much more damaging to the environment than daytime air travel. In new research published in the journal Nature, they say vapor trails produced by aircrafts do far more damage during the night. The reason is condensation water vapour emitted from the hot engines of aircraft condensing into trailing clouds.
The scientists say that in daylight the trails act like mini clouds, they are good for the environment because their white color deflects the Sun’s rays and reduces temperatures. At night when the sun goes down this positive benefit is lost. The impact of night trail is surprisingly large. In the United Kingdom only a quarter of flights take place in darkness, but this accounts for up to 80% of greenhouse effect from condensation.
选项
A、They will act like tiny clouds.
B、They will decrease temperatures.
C、They will account for greenhouse effect.
D、They will increase precipitation.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3272827.html
相关试题推荐
[originaltext]IsraelhasaccusedRussiaofbetrayalafterPresidentVladimir
[originaltext]TheAmericanadventurerSteveFossetthassuccessfullycomplete
[originaltext]TheEuropeanUnionisconsideringtakingmeasuresagainstCanad
[originaltext]Mr.SarkozysayshewantstheUKandFrancetowork"handing
[originaltext]ThePresidentoffootball’sworldgoverningbodyFIFASirBlat
[originaltext]Buskers’playingScotland’snationalinstrument,filebagpipes
[originaltext]ThedeathtolloftheplanecrashonWednesdayatMadrid’sinte
[originaltext]DuringtheOrangeRevolution,ViktorYushchenko’snameechoeda
[originaltext]Inabusyclassroomfilledwithnearly20children,SabriyeTen
[originaltext](I—Interviewer;B—Mrs.Bruce)I:I’mgoingtotalktoyouno
随机试题
WashingtonMarch15-TheadministrationofPresidentCarlArlingtodaypred
Thetroubleisthatnotmanystudentsreallyknowhowtomakeuseoftheir_____
TheIELTSExamIELTS:InternationalEnglishLanguage
A、Getinformation.B、Watchafilm.C、Findabank.D、Buysomeshoes.B文中得知商场一、二楼
许多国家的代表在日本京都通过了《京都议定书》,通过的时间是20世纪A.60年代
75、加强零值、低值绝缘子的检测,及时更换自爆玻璃绝缘子及零值、低值绝缘子。(
物权的效力包括()。A:物权的占有效力B:物权的追及效力C:物权的排他效力
①消费主义比起“我是谁”,更在意“我消费什么”,并尝试用后者来定义前者,仿佛吃某
在单缝夫琅禾费衍射实验中,若单缝两端处的光线到达屏幕上某点的光程差为δ=2.5λ
临床上皮疹应如何描述?
最新回复
(
0
)