首页
登录
职称英语
The U.S. Space Agency NASA says ______ orbiting Mir space station has lost its p
The U.S. Space Agency NASA says ______ orbiting Mir space station has lost its p
游客
2023-12-14
76
管理
问题
The U.S. Space Agency NASA says ______ orbiting Mir space station has lost its primary and backup oxygen sources. [br]
The U.S. Space Agency NASA says Russia’s orbiting Mir space station has lost its primary and backup oxygen sources. If the problem is not fixed, the 3 - member crew would have to abort the mission. But, a Russian space official in Moscow told Ruters News Agency that only the primary generator developed trouble and that the unit was repaired by the crew. More about the latest problem on board the space station from VOA’s Nick Simming.
"The U. S. Space Agency says Mir’s two primary sources of oxygen have stopped working and now there is only several days’ supply of oxygen inside Mir’s cabin. Mir’s backup oxygen generating candles failed Monday just alter the normal oxygen supply system used by the spacecraft unexpectedly shut down. That normal oxygen source, a method that extracts oxygen from water, bad been turned off for several days to conserve energy while Mir’s crew performed repairs. But when the system was activated Monday, it overheated and automatically shut down. NASA’s problem is not fixed soon, the two Russians and one American on board will have to abort. This problem is the most serious to plague the space station which has endured power loses, computer malfunction and even a collision with a supply vessel all in the past six months. Nick Simming VOA News, Washington. "
选项
A、there is little supply
B、there is still enough supply
C、there is several days’ supply
D、there is only two days’ supply
答案
C
解析
听力原文中的第二段中就直接提到“The U. S. Space Agency Says Mir’s two primary sources of oxygen have stopped working and now there is only several days’ supply of oxygen inside Mir’s cabin”。因此同前面几题一样,只要听到这句信息就不难判断出正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3272239.html
相关试题推荐
ItisdifficultforanagencyasoldasJ.WalterThompson,whichwillturn1
ItisdifficultforanagencyasoldasJ.WalterThompson,whichwillturn1
ItisdifficultforanagencyasoldasJ.WalterThompson,whichwillturn1
ItisdifficultforanagencyasoldasJ.WalterThompson,whichwillturn1
[originaltext](6)Apowerfulexplosionatapetrolstationinthecenterofth
Whichofthefollowingstatementsistrue?[originaltext]TheUSspaceagency
TheU.S.SpaceAgencyNASAsays______orbitingMirspacestationhaslostitsp
TheU.S.SpaceAgencyNASAsays______orbitingMirspacestationhaslostitsp
ThenewsagencyReuterswasfoundedinA、Birmingham.B、London.C、Manchester.D、Li
Sevenyearsago,anEnvironmentalProtectionAgencystatisticianstunnedrese
随机试题
Cultureshockmightbecalledan【1】diseaseofpeoplewhohavebeensuddenly【
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26,whicharebasedonReading
AlfredTennysonwrotealamentnamed______forthedeathofhisfriendHallam.A、L
Ascientistwhowantstopredictthewayinwhichconsumerswillspendthei
Peopleoftenlaughwhentheyseepenguinswalking.Penguinslookveryfunnywadd
Psychologistshavemanytheoriestoexplainhowwerememberinformation.The
AmericanGovernment’sHealthyGuidancetotheHighSchoolChargeCollectSy
()是把外在的社会道德规范要求转化为医务人员内在的自身医德信念,是医学伦
下列选项中,纤维蛋白原减低的是A:血小板无力症B:缺铁性贫血C:肝硬化D:
女婴,日龄10天,精神萎靡,吮奶少,哭声低。查体:T38.8℃,前囟平,颈、胸部
最新回复
(
0
)