首页
登录
职称英语
What is the main purpose of the health care reform in the U. S.? [originaltext]
What is the main purpose of the health care reform in the U. S.? [originaltext]
游客
2023-12-14
73
管理
问题
What is the main purpose of the health care reform in the U. S.?
Majority Democrats in the U.S. are pointing to healthcare accomplishments as the U.S. House of Representatives are adjourned for its summer recess. A key committee vote late Friday 31 to 28 to approve its version of healthcare legislation came after a compromise with fiscally-conservative members seeking additional cost reductions.
After two intense days considering numerous amendments from Democrats and minority Republicans, the House Energy and Commerce Committee completed work and voted to approve one of three versions of health care reform to have emerged in the House of Representatives. Lawmakers now return to their home districts where they will use the August recess to try to sustain or in some cases regain public support for proposals to create a government option to compete with private insurers, and expand health coverage to the 46 million to 50 million Americans currently without it.(7)When the House returns in September, Democrats will face arduous task of combining separate measures into one bill the House will consider.
In a news conference, Democratic leaders pointed to a list of measures approved since President Barack Obama came to office. House Speaker Nancy Pelosi underscored progress on the healthcare issue, saying Americans can look forward to a new era not dominated by the health insurance industry. (8)
选项
A、To eliminate Americans’ medical cost.
B、To offer a government option of health insurance.
C、To reduce the profit gained by private insurers.
D、To help Democrats win advantage over Republicans.
答案
B
解析
细节题。新闻主体部分提到美国医疗保险改革的目的在于政府推出医保,与私有医疗保险业展开竞争,并使医保覆盖范围更广,使更多没有医保的美国人受益:Lawmakers now return to their home districts where they will use the August recess to try to sustain or in some cases regain public support for proposals to create a government option to compete with private insurers,and expand health coverage to the 46 million to 50 million Americans currently without it. 因此答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3272204.html
相关试题推荐
[originaltext]ExitpollsinIsraelshowthatPrimeMinisterArielSharon’su
[originaltext]ExitpollsinIsraelshowthatPrimeMinisterArielSharon’su
[originaltext]TheU.S.NavyonWednesdayadmittedanEgyptianwaskilledthis
[originaltext]WithmetodayisCharlesAndrewsfromWisconsinUniversity.Welco
[originaltext]WithmetodayisCharlesAndrewsfromWisconsinUniversity.Welco
[originaltext]WithmetodayisCharlesAndrewsfromWisconsinUniversity.Welco
[originaltext]ThemilitarywingofthePalestinianmilitantgroupHamashitsth
[originaltext]ThemilitarywingofthePalestinianmilitantgroupHamashitsth
[originaltext]Worldwide,cervicalcanceristilethirdmostcommontypeofcanc
[originaltext]Robinson:Li,IsuggestwedoaquicktourofcentralLondon.As
随机试题
HowmanypeoplespeakCantoneseinChina?[originaltext]Cantoneseisperhaps
Itisthehightimethatyou(go)______towork.went本题考查常用的虚拟语气的句型结构:his(high/
TheUnitedStatesisademocracy,whichmeansthatthecitizensrunthegove
【B1】[br]【B8】A、pressB、dialC、hangD、knockA此句承接上句,仍是说电视的好处。所填词应能与button连用,表示按电
I’mgoingtotalkaboutthepreservingoffruitshere.Attheendofeve
人类活动的干扰不利于生态系统的平衡。()
童年期儿童的学习()A.是一种社会义务 B.学习活动是以班集体为单位的 C
鼓励人们正视变革的必要性,接受变革,这是卢因变革理论中()阶段的任务。A.解冻
40岁,女性,GPAL,主诉月经增多2年。几年前医生曾告知其子宫体积增大,1年前
与镍铬合金全冠相比,向患者推荐金合金全冠的主要理由是A.颜色更美观 B.价
最新回复
(
0
)