首页
登录
职称英语
What is the main idea of the news item? [originaltext] The Royal College of N
What is the main idea of the news item? [originaltext] The Royal College of N
游客
2023-12-14
93
管理
问题
What is the main idea of the news item?
The Royal College of Nursing has warned that too many UK nurses are being lured to work in Australia. Last year almost 5,000 nurses formally signaled an intention to find work in Australian hospitals. [9] Howard Catton, The RCN’s head of policy conceded nurses were receiving attractive offers, but said the UK still needed the nurses it was training. He said: "The Australians have stepped up their recruitment activity on the basis of what they believe is unemployment and downsizing in the UK." The Australian recruitment agencies that I’ve spoken to since I’ve been here are making very attractive offers. [10]"It’s not just the starting salaries. The packages include air travel for nurses’ families as well—relocation expenses, temporary accommodation and the promise that they’ll support an application for permanent residency." A couple of employers even offer a "meet and greet" service at the airport with chauffeur-driven limousines, so the nurses are made to feel welcome as soon as their feet touch the ground. [9] "We still believe there are nursing shortages in the UK both in the NHS and the private sector."
选项
A、UK has trained far more nurses than it needs.
B、UK is facing unemployment and downsizing.
C、UK is losing its nurses to Australia in employment.
D、UK should encourage nurses to work in Australia.
答案
C
解析
新闻导语提到有太多护士被吸引到澳洲工作,接着给出具体数据,进而引用权威人士的话说澳洲开的条件虽好,但英国仍离不开它自己培养的护士:结尾处又提到英国现在护士人才短缺。可见,C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3271896.html
相关试题推荐
[originaltext]U.S.officialssayIraqipoliticianAhmadChalabirevealedto
[originaltext]ManmohanSingh,knownasthearchitectofIndia’srecentecono
[originaltext]Atleasteighty-onepeoplearereportedtohavediedduringa
[originaltext]Atleasteighty-onepeoplearereportedtohavediedduringa
[originaltext]HereinWashington,theClintonAdministrationisreaffirming
Thegreatestbenefitonecangetfromexerciseiswhen______.[originaltext]
Whichofthefollowingmaycountasdeliberateworkout?[originaltext]
Cardiovascularexercisehelps______.[originaltext]Gettingi
[originaltext]TheUnitedStateshasproposedwithdrawingabout1/3ofAmeric
[originaltext]TheUnitedStateshasproposedwithdrawingabout1/3ofAmeric
随机试题
What’sthepassagemainlytalkingabout?[br][originaltext]You’veprobably
[originaltext]Chinesecuisineisnotedforthefollowingcharacteristics:(16)V
[originaltext]W:Whattimedoyouwantpeopletocome?M:Six.Andtellthemno
[originaltext]Researchershavediscoveredalinkbetweendrinkingandthink
公司按照项目核算成本,在针对某化工厂信息化咨询项目中,需进行10天的驻场研究,产
钢质金属基材防眩板热塑性涂层单涂层厚度为()。A.0.18~0.60mm B.
腰椎穿刺术禁忌证是A.颈部抵抗 B.颅后窝肿瘤 C.椎间盘突出 D.突发的
Thestormcausedseveredamage.A:physic
运行中的压力释放阀动作后,停运设备后将释放阀的()信号手动复位。电气$;
某防洪堤坝的填筑压实工程造价约800万元;检测中发现压实土的干密度未达到规定值,
最新回复
(
0
)