首页
登录
职称英语
When will US troops be pulled out of Afghanistan? [br] [originaltext] A mili
When will US troops be pulled out of Afghanistan? [br] [originaltext] A mili
游客
2023-12-11
86
管理
问题
When will US troops be pulled out of Afghanistan? [br]
A military mission that started more than a decade ago could be ending earlier than expected. Yesterday, Defense Secretary Leon Panetta said the United States and NATO, the North Atlantic Treaty Organization, want to end their combat mission in Afghanistan next year.
That’s earlier than the current deadline for troops to be out by 2014. U.S. officials say the plan is what they’re hoping to do. Defense Secretary Leon Panetta says he hopes the mission will shift to a training and advisory role in 2013. (7) Nothing is final yet, but some U.S. politicians say there’s no reason to change the timeframe. A leaked NATO report has raised concerns about what will happen in Afghanistan once coalition troops pull out. The report suggests the Taliban are confident they will be ready to take over. (8) Republican presidential hopeful Mitt Romney slammed Defense Secretary Panetta for publicly revealing U.S. plans to end the combat mission early.
U.S. officials say no plans for the mission in Afghanistan will be final until a NATO meeting in May.
CNN Student News
选项
A、US should end their combat mission in Afghanistan earlier.
B、US mission in Afghanistan should shift to a training and advisory role.
C、The Taliban is going to take over Afghanistan when US troops are out.
D、The Defense Secretary shouldn’t have revealed the plan so early.
答案
D
解析
细节题。新闻中提到了Mitt Romney猛力抨击国防部长过早泄露美国意欲结束阿富汗行动的计划:slammed Defense Secretary Panetta for publicly revealing U.S.plans to end the combat mission early。因此答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3264777.html
相关试题推荐
Whydidtheprotestersmakesuchaprotest?[br][originaltext]Oppositionp
Whatisthenewsitemmainlytalkingabout?[originaltext][6]Theinternatio
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[br][originaltext]M:A
ForMrs.Saxby,theresumeisall-important,becauseit[originaltext]M:Asyou
What’sthepurposeofthecarbombing?[originaltext]ATalibansuicidecarb
Whatisthenewsmainlyabout?[br][originaltext][7]Votingistakingplac
WhichofthefollowingstatementsisINCORECT?[originaltext]Alargeextinct
Theman’sfirstjobwasin[br][originaltext]W:Goodevening.Herewithusis
Theman’sfirstjobwasin[originaltext]W:Goodevening.HerewithusisHerny
随机试题
Thetrainclatteredoverpointsandpassedthroughastation.Thenitbe
Manycountriesfaceasomewhatmoreseriouseconomicproblemsintheformof
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiestheworldover,whe
Thenewsitemreportsonaresearchfindingabout[originaltext]Growingups
Formanyyears,wehavebeenledtobelievethataperson’sintellectualint
MemoTo:AllDivisionEmployeesFrom:ThomasSunDat
分组网络体系结构中分组的主要目的是()。A.降低系统实施的复杂性,每一层只实现特
以下哪些说法是正确的?()A.当房间有相邻两面外围护物时,仅计入较大一面缝隙
根据《生态文明体制改革总体方案》,建立污染防治联动机制的规定包括()。A、建立陆
我国推行建设工程监理制度的目的,不包括()。A.确保工程建设质量 B.加快工
最新回复
(
0
)