首页
登录
职称英语
Which of the following is TRUE? [br] [originaltext] The United Nations says
Which of the following is TRUE? [br] [originaltext] The United Nations says
游客
2023-12-09
82
管理
问题
Which of the following is TRUE? [br]
The United Nations says it’ s giving the government of Sri Lanka an opportunity to lodge a response to a disputed and as yet unpublished report into the end of the country’ s civil war with the separatist Tamil Tigers. From the UN headquarters in New York, Barbara Plett.
A spokesman for the secretary general said he was seeking a Sri Lankan response to publish alongside a UN report on alleged war crimes. Sections leaked to the press say there are credible allegations that both the government and the rebel Tamil Tigers committed atrocities against civilians in their final battles and urge an independent investigation. Colombo has rejected the findings and asked Ban Ki-moon not to make the report public, but the UN spokesman insisted it would be published in full and without amendment, and said Mr Ban would not wait indefinitely for a response from Sri Lanka.
选项
A、published in full and without amendment
B、approved by the government of Sri Lanka
C、corrected after the discussion with Tamil Tigers
D、sent to the secretary general Ban Ki-moon to sign
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3258320.html
相关试题推荐
Whilemanynationshaveagingpopulations,Japan’sdemographiccrisisistr
Whilemanynationshaveagingpopulations,Japan’sdemographiccrisisistr
Whilemanynationshaveagingpopulations,Japan’sdemographiccrisisistr
Whilemanynationshaveagingpopulations,Japan’sdemographiccrisisistr
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
NewresearchfromtheUnitedStatessuggeststhatthemillennia-oldtherapy
随机试题
Whatisthefirstguidelinetoinvestingaccordingtothespeaker?[originaltext
RESUME
Tobesuccessfulinajobinterview,youshould【B1】______certainandprofes
Oldpeoplearealwayssayingthattheyoungarenotwhattheywere.Thesame
对电子出版物编辑人员使用多媒体计算机的具体要求包括( )。A.加强对制作过程中
一员工因为妻子重病,无力支付高昂的医疗费用,只好挪用公款5000元。对此,你的观
胃肠穿孔首选的检查方法是A.经体表超声检查 B.常规X线检查 C.上消化道钡
如右图所示,一个正方体木块六个面上分别写着数字,相对面上两个数字的和为20。现在
社会工作价值观是社会工作者所持有的助人观念,是利他主义,尊重受助者的权力和选择。
1988年《巴塞尔报告》要求,自1992年底起,所有签约国从事国际业务的银行,其
最新回复
(
0
)