首页
登录
职称英语
Reading is a pleasure of the mind, which means that it is a little like a sp
Reading is a pleasure of the mind, which means that it is a little like a sp
游客
2023-12-09
86
管理
问题
Reading is a pleasure of the mind, which means that it is a little like a sport: your eagerness and knowledge and quickness make you a good reader.
Reading is fun, not because the writer is telling you something, but because it makes your mind work. Your own imagination works along with the author’s or even goes be-yond his. Your experience, compared with his, brings you to the same or different conclusions, and your ideas develop as you understand his.
Every book stands by itself, like a one-family house, but books in a library are like houses in a city. Although they are separate, together they all add up to something; they are connected with each other and with other cities. The same ideas, or related ones, turn up in different places; the human problems that repeat themselves in life repeat themselves in literature, but with different solutions according to different writings at different times.
Reading can only be fun if you expect it to be. If you concentrate on books somebody tells you "ought" to read, you probably won’t have fun.
But if you put down a book you don’t like and try another till you find one that means something to you, and then relax with it, you will almost certainly have a good time--and if you become as a result of reading, better, wiser, or more gentle, you won’t have suffered during the process.
选项
答案
读书之所以有趣,不是由于作者告诉了你什么,而是由于读书促使你思考。你的想象与作者的想象一道展开,甚至想的同时便形成了自己的思想。
单独一本书犹如一个独家小院,但汇集到图书馆则好似城市中的千家万户。虽然仍是各自独立,结合起来可就非同寻常了。家家户户彼此相依,还与其他城市相连。相同的意思或相关的思想在不同的地方出现;人生中反复出现的问题在文学中也反复出现,但不同的时代、不同的作品会提出不同的解决办法。
读书之所以能成为乐趣,只在于你有这样的期待。你若是只读别人说是你“应该”读的书,那可
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3258189.html
相关试题推荐
ReadingEfficientlybyReadingIntelligentlyUsinggoodreadingstrategies,y
ReadingEfficientlybyReadingIntelligentlyUsinggoodreadingstrategies,y
ReadingEfficientlybyReadingIntelligentlyUsinggoodreadingstrategies,y
ReadingEfficientlybyReadingIntelligentlyUsinggoodreadingstrategies,y
ReadingEfficientlybyReadingIntelligentlyUsinggoodreadingstrategies,y
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetoc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetoc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetoc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetoc
Humanityusesalittlelessthanhalfthewateravailableworldwide.Yetoc
随机试题
Ourlivesarewoventogether.AsmuchasIenjoymyown【C1】______Inolonger
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobear
[originaltext]M:Hi,Anne.Pleasecomeinandtakeaseat.W:Well,Ican’tsta
能进行光合作用的微生物是( )。A.酵母菌 B.霉菌 C.放线菌
商业银行在设计限额体系时,应综合考虑的因素不包括( )。A.工作人员的专业水平
母线并列或跨站合环操作时,分接两段母线上的消弧线圈均不宜()运行。退出$;$投
张先生在某个闰年中的生曰是某个月的第四个也是最后一个星期五,他生日的前一个和后一
小儿麻搏遗留的肢体肌肉萎缩主要是由于A.脊髓血液供应不足 B.神经-肌肉接头部
汉泽英:“数量;合同”,正确的翻译为:()。 A.bacterium;c
下列关于工程监理单位和监理人员职责的表述中,正确的是()。A.工程监理人员认
最新回复
(
0
)