首页
登录
职称英语
Which of the following is the main cause of global warming? [br] [originaltext]
Which of the following is the main cause of global warming? [br] [originaltext]
游客
2023-12-08
60
管理
问题
Which of the following is the main cause of global warming? [br]
Last week, a United Nations report said humans are very likely the cause of most of the temperature increases in the last 50 years. It said global warming is undeniable and the world can expect to feel the effects for centuries to come. The intergovernmental panel on climate change released the report in Paris at a conference of climate experts. Representatives of more than 100 governments agreed on the findings. This is the most detailed scientific report to date on global warming and the influence of fossil fuel burning and other human activities. The scientists say there is greater than a 90% chance that greenhouse gases are the main cause of rising temperatures and sea levels. The report also links global warming to other changes including increased dryness in some areas and violent storm patterns. The UN panel released its last climate change report 6 years ago. The scientists say the new report is based on studies done since then and stronger agreement on global warming. The new report makes no policy proposals, but the aim is to press governments and industries to cut the release of carbon dioxide and other gases blamed for trapping heat.
选项
A、there were fewer studies done
B、there were fewer policy proposals
C、there was less agreement
D、there were fewer objectives
答案
C
解析
细节推断题。材料提到,“此次报告基于人们对全球变暖问题所持有的更高程度的一致性态度”,上一份报告发布以来,人们对全球变暖问题的认识更加一致了,故选C。解答推断题首先要找准录音中的关键词,如此题中的stronger一词,本题选项都涉及上一份报告与这次发表的报告的比较。若未听清关键词组strongeragreement,则易出错。本段材料主旨说对气候变暖问题的一致性看法(跨政府间的研讨等,强调一致),由此也可得到答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3254451.html
相关试题推荐
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,b
WhichofthefollowingisNOTaCooperativeprinciple?A、Themaximofreference.
WhichofthefollowingwriterswasNOTapoetintheAgeofRomanticism?A、Willia
Whatistheonegoodthingconcerningtheflooding?[br][originaltext]The
WhichofthefollowingisTRUEofthepeoplesufferingfromtheaccident?[origi
AccordingtoEllen,theincreasingdemandforhiringisdueto[originaltext]M:
随机试题
在大多数中国城市,晚饭以后商家就关门了,但是上海却不会这么早就入睡。一度以夜生活和其文化闻名于世的上海经过几十年的消沉,又开始重获昔日的盛名。随着上海经
Languageshavebeenchangedthroughtheages.[br]Iftwospeechvarietiesaren
下述哪项是使用鼻罩持续气道正压通气的常见副作用A.鼻充血 B.气道陷闭 C.
下列关于承诺和要约关系的表述,错误的是()。A.承诺的内容应当和要约的内容一致
(2020年真题)下列各项中,应通过“其他应收款”科目核算的有()。A.用于外
在以下销售与收款授权审批关键点控制中,未做到恰当控制的是( )。A.在销售发生之
通过应用价值工程优化设计,使某房屋建筑主体结构工程达到了缩小结构构件几何尺寸,增
关于球罐产品焊接试件制备的要求,说法正确的是()。A.产品焊接试件应由本单位焊
磺酰脲类药物药理作用为A.可使电压依赖性钾通道开放 B.可促进胰岛素释放而降血
急性胆囊炎疼痛是() A.阵发性绞痛 B.持续性疼痛 C.持续性疼痛阵发性
最新回复
(
0
)