首页
登录
职称英语
It was not until the next Friday that Marilla heard the story of the flower-
It was not until the next Friday that Marilla heard the story of the flower-
游客
2023-12-07
51
管理
问题
It was not until the next Friday that Marilla heard the story of the flower-wreathed hat. She came home from Mrs. Lynde’s and called Anne to account.
"Anne, Mrs. Rachel says you went to church last Sunday with your hat rigged out ridiculous with roses and buttercups. What on earth put you up to such a caper? A pretty-looking object you must have been!"
"Oh. I know pink and yellow aren’t becoming to me," began Anne.
"Becoming fiddlesticks! It was putting flowers on your hat at all, no matter what color they were, that was ridiculous. You are the most aggravating child!"
"I don’t see why it’s any more ridiculous to wear flowers on your hat than on your dress," protested Anne. "Lots of little girls there had bouquets pinned on their dresses. What’s the difference?"
Marilla was not to be drawn from the safe concrete into dubious paths of the abstract.
"Don’t answer me back like that, Anne. It was very silly of you to do such a thing. Never let me catch you at such a trick again. Mrs. Rachel says she thought she would sink through the floor when she come in all rigged out like that. She couldn’t get near enough to tell you to take them off till it was too late. She says people talked about it something dreadful. Of course they would think I had no better sense than to let you go decked out like that."
"Oh, I’m so sorry," said Anne, tears welling into her eyes. "I never thought you’d mind. The roses and buttercups were so sweet and pretty I thought they’d look lovely on my hat. Lots of the little girls had artificial flowers on their hats. I’m afraid I’m going to be a dreadful trial to you. Maybe you’d better send me back to the asylum. That would be terrible; I don’t think I could endure it; most likely I would go into consumption; I’m so thin as it is, you see. But that would be better than being a trial to you."
"Nonsense," said Marilla, vexed at herself for having made the child cry. "I don’t want to send you back to the asylum, I’m sure. All I want is that you should behave like other little girls and not make yourself ridiculous. Don’t cry any more. I’ve got some news for you. Diana Barry came home this afternoon. I’m going up to see if I can borrow a skirt pattern from Mrs. Barry, and if you like you can come with me and get acquainted with Diana."
Anne rose to her feet, with clasped hands, the tears still glistening on her cheeks; the dish towel she had been hemming slipped unheeded to the floor.
"Oh, Marilla, I’m frightened—now that it has come I’m actually frightened. What if she shouldn’t like me! It would be the most tragical disappointment of my life."
"Now, don’t get into a fluster. And I do wish you wouldn’t use such long words. It sounds so funny in a little girl. I guess Diana’ll like you well enough. It’s her mother you’ve got to reckon with. If she doesn’t like you it won’t matter how much Diana does. If she has heard about your outburst to Mrs. Lynde and going to church with buttercups round your hat, I don’t know what she’ll think of you. You must be polite and well behaved, and don’t make any of your startling speeches. For pity’s sake, if the child isn’t actually trembling!"
Anne was trembling. Her face was pale and tense.
"Oh, Marilla, you’d be excited, too, if you were going to meet a little girl you hoped to be your bosom friend and whose mother mightn’t like you," she said as she hastened to get her hat. [br] Hearing Manila’s remark on the hat, Anne
选项
A、felt frustrated.
B、doubted her sense.
C、became impolite.
D、contradicted her.
答案
D
解析
细节题。由题干定位至第五段。Anne回复Marilla的话,是带着不服气的口气的,她说“我可没看出来我帽子上戴的花哪里可笑,你不是也在裙子上别花嘛”,可以看出,Anne在用Marilla自己的反例来驳斥她,因此[D]正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3251659.html
相关试题推荐
ThenamesTuesday,Wednesday,ThursdayandFridaycamefrom______.A、Christianity
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
ItwasnotuntilthenextFridaythatMarillaheardthestoryoftheflower-
随机试题
______thehelpofmyEnglishteacher,Iwouldnothavesucceededinthespeech
PeoplewhospendalotoftimesurfingtheInternetaremorelikelytoshow
明清北京紫禁城是按照以下哪项规划设计建造的?[2003-052]A.《园治》
内部管理不良预警系统包括( )。A.质量管理预警 B.技术变化预警 C.设
一间房屋的长、宽、高分别是6米、4米、3米,施工队员在房屋内表面上画一条封闭的线
任何单位或个人“以持有证券公司股东的股权或其他方式”,实际控制证券公司()以上的
药品码垛时,垛与地面的间距应A、≥10cm B、≥20cm C、≥25cm
对血压有双向调节作用的降压药有A.利血平 B.氯沙坦 C.可乐定 D.美加
我国投资者进行记账式国债的买卖,必须在证券公司开立债券账户。()
会计估计应当建立在可靠的基础上。()
最新回复
(
0
)