首页
登录
职称英语
How many lawmakers voted for the marijuana legalization bill? [br] [originaltex
How many lawmakers voted for the marijuana legalization bill? [br] [originaltex
游客
2023-12-06
50
管理
问题
How many lawmakers voted for the marijuana legalization bill? [br]
Uruguay’s lower house passed a marijuana legalization bill Wednesday, bringing the South American nation one step closer to becoming the first to legally regulate production, distribution and sale of the drug.(7)After more than 12 hours of debate, the bill garnered the 50 votes it needed to pass in the House of Representatives. Forty-six lawmakers voted against the bill.(8)Uruguay’s President has said he backs the bill, which would allow marijuana to be sold in pharmacies and create a registry of those who buy it. Only those 18 and older would be allowed to purchase the drug.
Critics of the measure have said it promotes drug addiction. Supporters of the measure have said it will fight criminal drug trafficking and marks a turning point and could influence other Latin American nations to take a similar approach.
选项
A、bought by people under 18
B、made available to drug addicts
C、provided by the government
D、bought in drug stores
答案
D
解析
细节理解题。根据Uruguay’s President has said he backs the bill,which would allow marijuana to be sold inpharmacies and create a registry of those who buy it.可知,通过立法后,人们可以在乌拉圭的药店中买到大麻,故[D]为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3249075.html
相关试题推荐
WhatdoesthenewsitemsayaboutLuisUrzua?[br][originaltext]Thenoteo
WhatdoesthenewsitemsayaboutLuisUrzua?[originaltext]ThenoteonAugu
Thegovernment’splansaimto[originaltext]TheAustralianparliamenthasre
GaryprefersTheTimestoTheHeraldandCityJournalbecause[br][originaltex
GaryprefersTheTimestoTheHeraldandCityJournalbecause[br][originaltex
GaryprefersTheTimestoTheHeraldandCityJournalbecause[originaltext]M:H
Senatorsareconsideringalternativesto[originaltext]Senatorsareconsider
WhichofthefollowingstatementsisCORRECT?[br][originaltext]Indonesian
______dollarswasinvolvedinillegalgamblinginMalaysia.[originaltext]5
WhichofthefollowingaboutGagaisINCORRECT?[br][originaltext]M:Onthis,
随机试题
[originaltext]W:Excuseme,couldIaskyousomequestions?M:Ofcourse.W:I
NewYork’sEmpireStateBuildingisaninternationallyknownlandmarkwhich
关于钻孔灌浆机械,下列说法错误的有( )。A.岩芯钻机转速范围小 B.冲击钻
下列各项指标中,有利于降低保本点的是( )。A.提高单位售价 B.降低单位售
肾病性水肿肾功能正常者错误的护理是A:低蛋白饮食 B:限制钠盐摄入 C:保持
患者,男,32岁。10小时前与朋友在饭店聚餐后,出现剧烈上腹痛,伴恶心、呕吐。实
社会工作者在提供专业服务时,应不断规范自己的行为,践行价值体系和服务承诺,这体现
评估某酒店式公寓在建工程的价值,已知土地是1年前通过招标方式取得的40年土地使用
甲与乙达成债务重组协议,甲以一批库存商品抵偿所欠乙公司的债务160万元,该批库存
由初期设立的项目法人进行的资本金筹措形式主要有()。A.合资合作和优先股
最新回复
(
0
)