首页
登录
职称英语
The two climbers died in Peru when they______. [br] [originaltext] A large,
The two climbers died in Peru when they______. [br] [originaltext] A large,
游客
2023-12-06
63
管理
问题
The two climbers died in Peru when they______. [br]
A large, hanging and then collapsing chunk of ice is likely the reason why two American climbers died in Peru, an investigator said Monday. The bodies of Ben Home and Gil Weiss were found two days earlier, a heartbreaking end to a high-tech search. The men disappeared while attempting to scale the south face of Pal-caraju Oeste, a 6,110-meter tall mountain located in Huaraz, a region popular with climbers.(9)Ted Alexander, who coordinated an investigation and effort to find the men, said Home and Weiss made it to the summit and ran into trouble on their way down.
(10)Evidence suggests that one of the men likely went to look over a serac—a large block of ice—to see if they could descend. Something gave out, causing the climber to fall some 65 feet, said Alexander. But because the men would have been tethered together, that first fall likely pulled the other man off the edge, which sent them both spiraling off a large cliff.
选项
A、The change of weather condition.
B、The collapse of an ice block.
C、The break of the rope.
D、The shortage of supply.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3248221.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingisTRUE?[originaltext]TheofficialEgyptiannewsage
[originaltext]Mr.Swift:You’vedoneaverygoodjobforafirstletter.Mr.Su
[originaltext]Mr.Swift:You’vedoneaverygoodjobforafirstletter.Mr.Su
[originaltext]Mr.Swift:You’vedoneaverygoodjobforafirstletter.Mr.Su
[originaltext]Denis:Hi,there,Fiona.Fiona:Hi,Denis.Denis:Thissemesteri
[originaltext]Denis:Hi,there,Fiona.Fiona:Hi,Denis.Denis:Thissemesteri
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECTaboutMikeScott?[originaltext]W
[originaltext]TheUnitedStateshasstronglycriticizedthebroadcastofprevio
[originaltext]Woman:Firstofall,whendopeoplestartworkin’Americanoff
[originaltext]Woman:Firstofall,whendopeoplestartworkin’Americanoff
随机试题
[originaltext]W:What’sgoingonhere?M:Youmean,what’shappening?Well,con
健康管理的性质包括()A.是对健康资源进行计划、组织、指挥、协调和控制的过程B.
女,7岁,读1年级,因学习成绩差而来医院。上课时有动作过多,如抓头、摸耳朵、咬指
在线性空间R3中,已知向量a1=(1,2,1),a2=(2,1,4),a3=
关于土地征用及迁移补偿费的说法中,正确的是( )。 A、征用林地、牧场的土地
某高校统计学专业有200名本科生,学生会根据学号随机抽取了20名同学,提取了他们
社会工作者在制订服务计划时所需关注的对象是指介入行动要改变的()。A.人际关系
鹿茸精注射液,能增强肌体活力及促进新陈代谢,用于神经衰弱、食欲不振、营养不良及健
决定岩石的块体大小及岩体的结构类型的是( )。A.断面组数的多少 B.断层组数
喷锚施工中喷混凝土的工艺方法有( )。A.干喷 B.湿喷 C.潮喷 D.
最新回复
(
0
)