首页
登录
职称英语
The Bank of America is accountable for______. [originaltext] The agreement in
The Bank of America is accountable for______. [originaltext] The agreement in
游客
2023-12-05
68
管理
问题
The Bank of America is accountable for______.
The agreement involving one of America’s biggest banks makes a survey brought by the US Justice Department.(1)It resolves lengthy argument over the extent to which Bank of America misled the buyers of its mortgage-backed investments.
This is the latest effort by authorities in the US to hold Wall Street accountable for the bad conduct that led to the financial crisis.(2)And the sums involved here are much larger than the $13bn paid by another bank, JP Morgan, to resolve a similar matter.
Even though the penalty exceeds Bank of America’s entire profits last year, this deal brings a measure of closure. The bank has already paid tens of billions of dollars to settle cases related to the financial crisis, but this was seen as the biggest remaining legal hurdle.
选项
A、bad conduct that led to financial crisis
B、having another bank to pay the penalty
C、paying nothing to settle financial crisis
D、misleading the buyers to invest money on its mortgage-backed projects
答案
D
解析
本题设题点在细节处。根据句(1)可知,美国银行误导消费者购买其抵押贷款的投资项目引发了旷日持久的争论,而此次调查解决了这一问题。由此可见,美国银行应该为误导消费者购买其抵押贷款的投资项目负责,故[D]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3246000.html
相关试题推荐
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]INTERVIEWER:Overtheyears,youhaveallkindsofpeopleyouare
[originaltext]A:So,you’reanarchitect?B:Yes.A:Doyouworkforapublico
[originaltext]A:So,you’reanarchitect?B:Yes.A:Doyouworkforapublico
[originaltext]A:So,you’reanarchitect?B:Yes.A:Doyouworkforapublico
[originaltext]SANFRANCISCO,California(Reuters)--Californiaschoolscanc
WaltWhitmanwasapioneeringfigureofAmericanpoetry.Hisinnovation,firsto
______hastheworld’soldestwrittenconstitutionandpoliticalparty.A、America
[originaltext]PaiestinianrocketsfiredfromtheGazaStripcrashedintothe
随机试题
______aninternationalstudenttoworkwithoutproperpapers,hewouldbeinvio
[originaltext]TheUnitedStates’jobmarkethasmillionsofunfilledjobs.
A.改变 B.不改变 C.等于∞ D.等于0
下列施工管理手段中,属于控制人工费支出的是()。A、节约使用劳动保护 B、
"医学贵精,不精则害人匪细","用药如用兵","用药如有神",以上论述要求医务人
符合临床必需、安全有效、价格合理、使用方便、市场能够保证供应,并经社保部门批准的
{图1}
关于面试考官和应聘者双方的面试目标,下列说法正确的有( )。A.面试考官和应聘
建设工程组织加快的成倍节拍流水施工的特点有( )。A.各专业工作队在施工段上能
A.流塑 B.软塑 C.硬塑 D.半坚硬
最新回复
(
0
)