首页
登录
职称英语
[originaltext]W:(6 - 1)Do you feel that many people, men and women, not only co
[originaltext]W:(6 - 1)Do you feel that many people, men and women, not only co
游客
2023-12-02
86
管理
问题
W:(6 - 1)Do you feel that many people, men and women, not only cover up who they really are to their significant other but to themselves?
M: Absolutely. I think it starts actually with the cover-up to yourself being an impostor, and again,(6 - 2/7)not because we are bad, not because we are liars, not because we are indulgent, but because we are afraid of knowing who we really are, because we think we are going to lose out on choices and opportunities, not knowing that how we really lose out is by being the impostor, who is the cheater, the thief and the robber.
W:(8 -1)So how do we confront who we really are, whether it’s a conversation with ourselves when looking at ourselves in the mirror to find out the good and bad?
M: Well, there’re several things.(8-2)One, I always ask people to tell me something great about themselves, and then tell me what some of their limitations are. People can often come up with something good, but it’s hard for people to be clear about where their limitations are. They can talk about they are great wife in this way and great husband in that way, but can’t tell me where they’re falling short, and the falling short part is critical because then I have a place to know where I need to do the new work. So I came in the book and talked about showing up as a grown-up, part of being mature.(9)And grown-up isn’t age. It’s about knowing who I am, what works for me, what doesn’t, what my values are. Those types of things are critical to really know about a real me, and then about the person I want to spend the rest of my life with.
W: You have 276 questions here for someone to ask themselves. If they are hopeful future mates, answering these questions honestly can really help them figure out if the two of them should be together.
M: Absolutely, and then we want to be aware if you haven’t got married yet, It’s great.(10- 1)Because you can go on this and use it as an exploring mission where I get to know me, I get to know you, and not to be afraid of the truth, because we are scared, because we haven’t really learned that the truth will make us free. It’s the only foundation to a good, strong life and marriage. But for married couples, they are thinking: " OK, wait a minute, let me put the seat belt on, because now I’m scared. I’m 20 years in a marriage. I have kids and I don’t know if I want to ask myself this. "(10-2)Where it is really useful for married couples is that they can track: Oh, that’s where we’ve been stuck, and we don’t have to throw marriages out. There’re too many people getting divorced who actually have marriages that can work and be saved, but they don’t have the tools and "Lies at the Altar" is one. I mean It’s a tool to really empower your life and then your marriage.
W: It’s a great book. Now I know why, It’s No. 1 in its category on The New York Times.
M: Thank you!
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. Why do we cover up the real selves?
7. What is the author’s attitude towards lies in marriage?
8. How do people confront the real selves according to Dr. Robin?
9. Which of the following statements about the meaning to be a grown-up is INCORRECT?
10. Which of the following statements is INCORRECT about the book?
选项
A、Disgusted.
B、Hateful.
C、Objective.
D、Subjective.
答案
C
解析
本题设题点在观点态度处。根据句(7)可知,作者对于人们说谎的态度不是一味地贬低、厌恶甚至憎恨,而是很客观地进行评价,因此[C]为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3237471.html
相关试题推荐
PASSAGETWOManypeopledonotwanttotakerisks.解答此题应正确理解第1段的内容。第1段说很多爱尔兰人都对欧盟新
(1)Humanmigration:thetermisvague.Whatpeopleusuallythinkofisthep
(1)Humanmigration:thetermisvague.Whatpeopleusuallythinkofisthep
PASSAGETWO[br]Whatkindoftalentswillstandoutinpanelinterviews?People
PASSAGETHREE[br]Whatwillpeopledowhentheirbrainsareexcitedaccordingt
PASSAGETHREE[br]Whydosomepeoplestillfeelitnecessarytotraveloutdesp
(1)Thedeclineofcivilityandgoodmannersmaybeworryingpeoplemorethan
(1)Thedeclineofcivilityandgoodmannersmaybeworryingpeoplemorethan
(1)Thedeclineofcivilityandgoodmannersmaybeworryingpeoplemorethan
(1)Mostpeopledreamenthusiasticallyatnight,theirdreamsseeminglyoccup
随机试题
______theninetyfilmsproducedlastyearwerewellreceivedbythepeopleint
WasthemanweknowasShakespearereallytheauthoroftheShakespeareanWo
Cryingishardlyanactivityencouragedbysociety.Tears,betheyofsorrow
最常见的慢性化脓性中耳炎颅内并发症是()A.脑脓肿 B.化脓性脑膜
如2022年各月全国规模以上工业原煤产量同比增速保持2021年相应月
心绞痛可见A.心悸伴心前区痛 B.心悸伴发热 C.心悸伴贫血 D.
组合电器电气闭锁装置(),正常运行时,汇控柜内的闭锁控制钥匙应严格按照国家电网公
城市燃气工程规划的主要任务包括( )。A.制定燃气管道的保护措施 B.结合城
5岁以下儿童首选的散瞳剂是()A.10%去氧肾上腺素滴眼剂 B.1%硫酸阿托品
背景 某电信工程局(乙方)于某年4月20日与一电信公司(甲方)签订了通信管道土
最新回复
(
0
)