首页
登录
职称英语
[originaltext]Interviewer(M) Pepper Schwartz(W)Now, listen to Part One of t
[originaltext]Interviewer(M) Pepper Schwartz(W)Now, listen to Part One of t
游客
2023-12-02
47
管理
问题
Interviewer(M) Pepper Schwartz(W)
Now, listen to Part One of the conversation.
M:(1 - 1)Pepper Schwartz is a sociologist and author of Prime: adventures and advice on love and the sensual years. Pepper, good morning to you.(1-2)Now this book is extremely personal.(2- 1)You were married for 23 years and you’ve recently divorced. How did you feel about putting all of your personal business into a book?
W: Well, it was hard, I mean, to make a decision. Once you made the decision, you move ahead.(2 - 2)But I felt as an educator—I teach at the University of Washington —that(3)sometimes the best education is personal: your life, the ups, the downs, the heartbreaks, the triumphs, and then get some lessons from it.
M: So was it tough?(4- 1)I mean how you started off, getting back into the dating world, after 23 years of being married. What’s the first thing you did?
W:(4-2)Well, I tried to lose weight. That’s the first thing I did.(4-3)But the second thing was just to get my mind in shape, just say: "OK, I really want to find somebody. "(4- 4)Then I went online.(2-3)I was actually already a relationship expert at Perfectmatch. com, but I had never done it myself. So I had to go.
M: So what’s it to go online?
W: Well.(4-5)You know, you have to prepare your ego. Not everybody is going to want you, not everybody is going to meet you and say: " Oh, you are great. " They are going to say nothing. So, you have to deal with that.
M: I love the story you said about how you met a guy online who made " animalized noises during conversation" , and then you met this tattoo-clad French guy. But what I love about you is you didn’t just go plug your nose and say, "Oh, that was horrible. " You take little lessons away from these dates.
W: Oh, absolutely.(5 - 1)At the end of every chapter, I say, here is what I learned out of the lesson: here is what you can too. I think like an anthropologist, I am out in the world, learning things I wouldn’t normally learn. There is nothing I can’t be educated by. And I don’t even have to take this as "Oh, gosh, another bad date. " Because that’s what a lot of women do. They say: "OK, there are three bad dates. It’s over. I am not going there. I am done. "(5-2)No, you have to be able to be flexible, and look at it as education and you will find someone if you take, if you keep at it.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. What does the interviewer think of Pepper Schwartz’s book?
2. Which of the following statements is INCORRECT about Pepper Schwartz?
3. Why does Pepper Schwartz put her personal affairs into her book?
4. What was the first thing Pepper did to start dating again after divorce?
5. What should a woman do after an unsuccessful date?
选项
A、Losing weight.
B、Preparing herself mentally.
C、Going online.
D、Accepting the rejection.
答案
A
解析
本题设题点在对话问答处。根据句(4—1)和(4—2)可知,Pepper离婚后为了重新生活便开始约会,她做的第一件事情就是减肥,因此[A]为正确答案。根据句(4—3)可知,Pepper做的第二件事情是做好要约会的思想准备,故排除[B];根据句(4—4)可知,Pepper做的第三件事情是上网,由此排除[C];根据句(4—5)可知,上网的目的是让自己意识到不是每个人都会喜欢自己,要学会接受拒绝,所以排除[D]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3237393.html
相关试题推荐
Thetrusteesignedthesettlementinorderto[originaltext]Thetrusteeappo
WhichofthefollowingstatementsabouttheresearchisCORRECT?[originaltext]
Russiaputoffitsmannedspacecraftmissionbecause[originaltext]U.S.offi
Bahrainioppositionactivistssayateenageboy[originaltext](9)Bahrainio
Howmanypeoplehavediedofthedisease?[originaltext]Twomorepeoplehave
AccordingtotheFTCstudy,whengaspricesgodown,[originaltext]Gasoline
Whydogaspricesnotgodownaseconomistspredicted?[br][originaltext]M:Th
Whydogaspricesnotgodownaseconomistspredicted?[br][originaltext]M:Th
Whydogaspricesnotgodownaseconomistspredicted?[br][originaltext]M:Th
Whydogaspricesnotgodownaseconomistspredicted?[originaltext]M:Thismor
随机试题
•ReadthetextbelowaboutCoca-colaanditsadvertising.•Foreachquesti
Treesshouldonlybeprunedwhenthereisagoodandclearreasonfordoings
WhenpeoplesaythatCambridgeisauniversitytown,theydonotmeanthati
Whatarethetwospeakerstalkingabout?[br][originaltext]M:Weseemtobeha
供残疾人使用的楼梯、电梯,下列哪条不符合规范要求?[1995-091]A.楼梯梯
运输业的()是指一个经济主体的行为对另一个经济主体的福利所产生的外部影响,而施
给排水工程中使用的非金属材料主要是( )。A.玻璃钢 B.陶瓷 C.塑料
某商业银行受理一笔贷款申请,申请贷款额度为2000万元,期限为1年,到期支付贷款
下列关于肾损伤的描述不正确的是A.出血是肾损伤的常见症状 B.血尿与损伤程度一
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
最新回复
(
0
)