首页
登录
职称英语
(1)London is steeped in Dickensian history. Every place he visited, every pe
(1)London is steeped in Dickensian history. Every place he visited, every pe
游客
2023-11-30
54
管理
问题
(1)London is steeped in Dickensian history. Every place he visited, every person he met, would be drawn into his imagination and reappear in a novel. There really are such places as Hanging Sword Alley in Whitefriars Street, EC1(Where Jerry Cruncher lived in A Tale of Two Cities)and Bleeding Heart Yard off Greville Street, EC1(Where the Plornish family lived in Little Dorrit): they are just the sort of places Dickens would have visited on his frequent night-time walks.
(2)He first came to London as a young boy, and lived at a number of addresses throughout his life, moving as his income and his issue(he had ten children)increased. Of these homes only one remains, at 48 Doughty Street, WC1, now the Dickens House Museum, and as good a place as any to start your tour of Dickens’s London.
(3)The Dickens family lived here for only two years — 1837-1839 — but during this brief period, Charles Dickens first achieved great fame as a novelist, finishing Pickwick Papers, and working on Oliver Twist, Barnaby Rudge and Nicholas Nickleby. If you want a house full of atmosphere, you may be a little disappointed, for it is more a collection of Dickensiana than a recreation of a home. Don’t let this deter you, however, for this is the place to see manuscripts, first editions, letters, original drawings, as well as furniture, pictures and artifacts from different periods of his life. Just one room, the Drawing Room, has been reconstructed to look as it would have done in 1839, but elsewhere in the house you can see the grandfather lock which belonged to Moses Pickwick and gave the name to Pickwick Papers, the writing table from Gad’s Hill, Rochester, on which he wrote his last words of fiction, and the sideboard he bought in 1839.
(4)It was in the back room on the first floor that Dickens’s sister-in-law Mary Hogarth died when she was only 17. He loved Mary deeply, probably more than his wife, her sister. The tragedy haunted him for years, and is supposed to have inspired the famous death scene of Little Nell in The Old Curiosity Shop.
(5)If you walk through Lincoln’s Inn Fields, you will come across Portsmouth Street, and a building which, since Dickens’s death, has claimed to be the Old Curiosity Shop itself. It is thought to date from 1567, and is the oldest shop in London, but it seems more likely that the real Curiosity Shop was off Leicester Square. Whatever the truth, the shop makes a pleasant change from the many modem buildings which line the street.
(6)If you know Dickens’s work well, you may like to make your own way around this area, or you may prefer to rely on the experts and join a guided walk.
(7)"City Walks" organize a tour around a part of London which features strongly both in Dickens’s early life and his books. This is Southwark, SE1, an area not normally renowned as tourist attraction, but one which is historically fascinating. When the Dickens family first arrived in London, John Dickens, Charles’s father, was working in Whitehall. He was the model for Mr. Micawber in David Copperfield, so it is not surprising to learn that within a few months he was thrown into the Marshalsea Prison, off Borough High Street, for debt(Micawber was imprisoned in King’s Bench Prison which stood on the corner of the Borough Road). The Marshalsea Prison has long gone, but you can stand by the high walls and recall the time that Dickens would go into prison for supper each evening, after a hard and humiliating day sticking labels on pots at the Blacking Warehouse at Hungerford Stairs.
(8)Off Borough High Street are several small alleys called Yards. These mark the sites of the old coaching inns where passengers would catch a cart to destinations around the country. In one, White Hart Yard, stood the White Hart Inn, a tavern that Dickens knew well and in which he decided to introduce one of his best-loved characters, Sam Weller, of Pickwick Papers. Mr. Pickwick’s meeting with Sam ensured the popularity of the novel which was then serialized in monthly installments, and made Dickens a famous name. [br] Which of the following is INCORRECT about Mary Hogarth?
选项
A、Dickens had a deep affection for her.
B、Her death was said to inspire a scene in Dickens’s novel.
C、She was interesting to students of literature.
D、She was supposed to have appeared to Dickens as a ghost.
答案
D
解析
细节推断题。根据Mary Hogarth定位到第4段。该段提到狄更斯深爱着Mary,故可排除A项;狄更斯其中一幕戏的灵感就是来自Mary的死,故可排除B项;因为Mary与狄更斯及他的文学作品有关,故可作为学文学的学生研究对象,故可排除C项;D项是对文中“Mary的悲剧在狄更斯心头萦绕多年”的曲解,为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3233334.html
相关试题推荐
(1)NewYorkandLondonmayruletheroost,butotherfinancialhubsinAmeri
(1)NewYorkandLondonmayruletheroost,butotherfinancialhubsinAmeri
(1)OnJuly7th,IwastravelinginLondon.Iwashavingbreakfastatahote
(1)OnJuly7th,IwastravelinginLondon.Iwashavingbreakfastatahote
(1)OnJuly7th,IwastravelinginLondon.Iwashavingbreakfastatahote
PassageThree[br]Whichuniversityimprovethemostintop10?LondonSchoolof
InJuneof1836,NathanRothschildleftLondonforFrankfurttoattendthew
InJuneof1836,NathanRothschildleftLondonforFrankfurttoattendthew
PASSAGETHREE[br]WhyisitrecommendedtostartthetourofLondonfromDicken
PASSAGETHREE[br]Whichuniversityimprovesthemostintop10?LondonSchoolof
随机试题
Peterwasseencryingwhenhecameoutoftheoffice.Wecandeducethathemust
In1974thespaceprobeMariner10discovered______Mercury’ssurfaceiscrater
下列哪项检查不能确定面神经损伤部位A.味觉试验 B.下颌下腺流量试验 C.镫
男,8岁,查体发现阴囊囊性肿块,站立时肿块明显增大,透光试验阳性,卧位时肿块缩小
根据我国《个人外汇管理办法》,下列关于外汇储蓄账户管理的说法中正确的是()。A
人工流产吸宫术适用于妊娠A.10周内 B.12周内 C.14周内 D.16
战胜国与匈牙利签订的和约是( )A.《圣日耳曼条约》 B.《特里亚农条约》
某公司以租赁方式从外国进口一架价值USD1800000的客机,租期1年,年租
失业人员在领取失业保险金期间有下列()情形的,停止领取失业保险金,并同时停止享
肾病综合征治疗的首选药物为A.环胞霉素A B.环磷酰胺 C.肾上腺皮质激素
最新回复
(
0
)