首页
登录
职称英语
[originaltext]M: Got it. You know, it’s really a number’s game. Because a lot o
[originaltext]M: Got it. You know, it’s really a number’s game. Because a lot o
游客
2023-11-29
85
管理
问题
M: Got it. You know, it’s really a number’s game. Because a lot of times when you’re looking at these different deals, it’s like: (10-1) save 30%, save 50%. But are you really saving that much money when you’re looking at your purchase?
W: That’s what their purpose is for. You’ll see a lot of times in the advertising that they’ll type out the savings, and the interest is in the fine print. Almost you’ll see what the new price is on something and when they do that. (6) It’s basically a visible trick. Whatever you see, first, you’re more likely to become attached to the deal. And the price in comparison is not going to look such a big deal. I mean if you’re saving $ 500, it does not really matter if the TV is still $ 1,500. The advertising works in such a tricky way that you might think you’re getting that much a better price, because the savings are significant.
M: Right. Sometimes the purchase really isn’t that large of a purchase, so you know, 30% is not that big of a deal. But when you see 30%, you think: wow, I’m getting a really good deal here. It’s funny how the numbers are working there, and they know that.
W: They do, and they want us just to splash out at this time of a year. (7) So really you should make sure you’re looking for the items that are between your price range and then start to see if there’re sales that are might abroad, something even better and a little bit cheaper for you.
M: Yeah, I got it. (10-2) And shop now, save later. Is that a trick?
W: Well. You see a lot of these, especially with closing stores at this time of a year and this is a way that consumers try to think they are going to game the system, because they are going to buy something a little bit today and get today’s sale, (10-3) and they are going to get coupons to come back in two weeks and buy a little bit more than even with better prices. (8) So for this one, you know somebody’s sales are right there now, just try to focus on what deals they are currently and they are not trying to play games.
M: So I think the key words here are just "stay focused". You know you have a list, you have your budget. Try not to be fond of them if you don’t have to.
W; Exactly. (9) Make that list and check it twice. And just make sure you are not deviating from it, or if you feel imposed to do so and you really look at it, make sure that’s as smart as it looks.
M: Well, that’s what we are going to set out to do.
W: Yeah.
M: Thanks Kelly for helping us adults out in knowing what shopping is really for.
W: It’s my pleasure.
This is the end of Part Two of the interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
6. Why do stores emphasize the savings in the deals?
7. According to the interview, how can you avoid the number trick?
8. Which of the following statements is INCORRECT according to the interview?
9. According to the interview, what should we do when shopping?
10. Which of the following is NOT mentioned as a sales trick in the interview?
选项
A、Stay focused are the key words when shopping.
B、Kelly Grant tells us to make a shopping list and check it twice when shopping.
C、Kelly Grant recommends the "shop now, save later" shopping way.
D、Coupons are the things that the stores want you to come back again.
答案
C
解析
根据句(8)可知,Kelly Grant建议消费者应关注当前的交易,不要被商家的小伎俩所欺骗,而不是建议“现在消费,以后存钱”这种消费观。因此答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3230266.html
相关试题推荐
PASSAGEONEBecausemanyfirmsquestiontheoutcomeofstrategyconsulting.第4段中提到
PASSAGETHREE[br]Whydoestheauthorsay"Todayhe’dbeasurvivor"?Becausehe
PASSAGETWO[br]Whywillrecentjobopportunitiesbesmall?Becausethere’sstil
(1)Spacemayseemremote,butit’sreallynotthatfaraway.Thepopularorb
(1)Spacemayseemremote,butit’sreallynotthatfaraway.Thepopularorb
(1)Spacemayseemremote,butit’sreallynotthatfaraway.Thepopularorb
PASSAGEONEBecauseBraziliansstillhadloweducationlevels.根据题目中的Dr.Neri定位到倒数第
PASSAGETHREE[br]Whywastheauthorinlowmoodinwinter?Becauseofthedarkn
PASSAGETWOBecausetheymaybeevidenceofintelligentbutilliteratepeople.根据题
[originaltext]W:Whatdoyouthinkiscontributingtothisproblem,Neil?Arep
随机试题
Ifyouwanttoknowmoredetailsaboutthesebuildings,youcangotothesales
Angerisaverycommonhuman【C1】______andatsometimeoranotherweallexp
Theauthorofthisbook(i)____overlooksorminimizessomeoftheproblemsand
Whatdoesthepassagemainlydiscuss?[br]WhichofthefollowingisNOTmenti
根据《外国人入境完成短期营业性演出活动的办理程序和工作指引》,外国演员应当在工作
隔离开关分合闸位置“双确认”改造中微动开关安装在户外时,微动开关防护等级(),
(____)进行一次照明装置的检查维护。两月$;$每季度$;$每
衣柜:衣服:拉链A.鞋盒:鞋子:鞋带 B.食品:饼干:糖果 C.运动:
关于国际许可协议,下列说法正确的是A.排他许可证协议要求在同一地区内,排斥除许可
A企业2×19年1月1日,以银行存款购入B企业60%的股份,采用成本法核算。B企
最新回复
(
0
)