首页
登录
职称英语
Why was the United States called a "melting pot"? [br] [originaltext] The Uni
Why was the United States called a "melting pot"? [br] [originaltext] The Uni
游客
2023-11-23
71
管理
问题
Why was the United States called a "melting pot"? [br]
The United States is a huge nation, the fourth largest in the world. Within its borders, there are vast regional differences in climate, geography, and historical experience. Each section of the United States is often thought to have its own customs and attitudes, and stereotypes have developed about the people of each region.
The United States has long been known as a melting pot because so many people from all over the world make up its population. The first immigrants in American history came from England and the Netherlands. Immigrants from many other countries then began arriving and are still coming. The greatest numbers came in the years 1880 to 1914. Between 1820 and 1973, the United States admitted over 46 million immigrants. Most came from Europe, but many also came from Latin America, Asia, Africa, Australia and Canada.
选项
A、England and the Netherlands.
B、England, Asia and Africa.
C、England, France and Germany.
D、England and Eastern Europe.
答案
A
解析
原文有“The first immigrants in American history came from England and the Netherlands”一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3212665.html
相关试题推荐
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechang
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechang
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechang
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechang
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechang
OnFeb.2,2007,theUnitedNationsscientificpanelstudyingclimatechang
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
Thelandofapplepieandbaseball—theUnitedStatesofAmerica.Ofcourse
随机试题
ResearchersattheUniversityofColoradoareinvestigatingaseriesofindicato
[originaltext]M:[1]Tonightwehaveaspecialguestfromalocalestablishment
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
初产妇,26岁,41周妊娠,阴道检查示宫颈口完全扩张,宫颈管完全消失,胎头颅骨最
Lastweek,Icalldeonmyteacher.A:tele
不要咀嚼或吞咽的药品是A.栓剂B.混悬液C.舌下片D.颗粒剂E.透皮贴剂
人口总数是在一定时间、区域内的全部人口数。( )
辅导开始日的计算标志是()。A:辅导机构向辅导对象所在地点中国证监会派出机构报送
下列关于贷款抵押风险分析,正确的是( )。A.抵押权建立的前提是抵押物必须实际存
不上人的吊杆,可以采用( )钢筋吊杆。A.Φ6 B.Φ8 C.Φ10 D.
最新回复
(
0
)