首页
登录
职称英语
The Internet began in the 1960s as a small network of academic and governmen
The Internet began in the 1960s as a small network of academic and governmen
游客
2023-11-23
59
管理
问题
The Internet began in the 1960s as a small network of academic and government computers primarily involved in research for the U. S. military. Originally limited to researchers at a handful of universities and government facilities, the Internet has quickly become a worldwide network providing users with information on a range of subjects and allowing them to purchase goods directly from companies via computer. By 1999, 84 mil lion U. S. citizens had access to the Internet at home or work. More and more Americans are paying bills, shop ping, ordering airline tickets, and purchasing stocks via computer over the Internet.
Internet banking is also becoming increasingly popular. With lower overhead costs in terms of staffing and office space, Internet banks are able to offer higher interest rates on deposits and charge lower rates on loans than traditional banks. "Brick and mortar" banks are increasingly offering online banking services via transactional websites to complement their traditional services. At present, 14 percent of Internet households conduct their banking by means of the Internet, and the figure is expected to double or triple during the next two or three years.
Increasing commercial use of the Internet has heightened security and privacy concerns. With a credit or debit card, an Internet user can order almost anything from an Internet site and have it delivered to his home or office. Companies doing business over the Internet need sophisticated security measures to protect credit card, bank account, and social security numbers from unauthorized access as they pass across the Internet. Any organization that connects its networks to the global Internet must carefully control the access point to ensure that outsiders cannot disrupt the organization’s internal networks or gain unauthorized access to the organization’s computer systems and data. [br] According to tile text, Internet banking ______.
选项
A、requires minimal usage fees
B、offers price advantages to users
C、is more efficient than traditional banking
D、is environmentally-conscious
答案
B
解析
细节理解题。从文章第二段第二句话“With lower overhead costs in terms staffing and office space, Internet banks are able to offer higher interest rates on deposits and charge lower rates on loans than traditional banks.”可知网上银行带给使用者价格上的优惠。因此,B选项为正确答案。其他选项与此题不符。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3212601.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Secondthingyoujustmentionedinnetworking,forthosekids
PASSAGETHREE[br]Whatistheconclusionofthewholepassage?Governmentshould
PassageTwo[br]What’sthepurposeofbuildingasupportnetwork?Torelievethe
A、Theprimaryschoolsector.B、Thecollegesector.C、Thegovernmentschoolsecto
(1)SocialmobilityintheU.K.couldbereversedunlessthegovernmentandu
(1)SocialmobilityintheU.K.couldbereversedunlessthegovernmentandu
A、Theenvironment.B、Academicwork.C、Commercialization.D、Localhistory.A细节归纳题
NowtheInternethasalmostbecomethesymbolofinformationage.Somethinkt
PassageTwo[br]What’sthepurposeofbuildingasupportnetwork?Torelieve
PassageThree[br]Whatdoesthesentence"thegovernmenthascut...training
随机试题
下列关于衍生品交易的描述,不正确的是()。A、期货交易是衍生品交易的一种重要类型B、并非所有的衍生品交易都在交易所内进行C、衍生品交易所内的交易规模
他在这所学校教多久了?Howlonghashebeenteachinginthisschool?
Businesseslargeand【C1】______,nowrealizethatphysicalworkspaceinfluenc
[originaltext]Televisionnowplayssuchanimportantpartinsomanypeople
某确定的有限自动机(DFA)的状态转换图如下图所示(A是初态,D、E是
患儿男,3岁。发现颈部圆形包块1年,逐渐增大3个月。查体:颈部后三角区可见一鸭蛋
关于自助式前台系统的要求,下列说法错误的是。()A.自助式前台系统应当对基金投
(2020年真题)通过抑制A型单胺氧化酶,减少去甲肾上腺素、5-HT及多巴胺的降
如果责任保险采用索赔发生制保险单,当被保险人不准备再续保时,可以附加投保(
男性,48岁,酗酒后9小时出现中上腹疼痛,放射至两侧腰部,伴恶心、呕吐。体检:腹
最新回复
(
0
)