首页
登录
职称英语
What is Telstar X made of? [br] [originaltext] Government officials have ex
What is Telstar X made of? [br] [originaltext] Government officials have ex
游客
2023-11-23
85
管理
问题
What is Telstar X made of? [br]
Government officials have expressed anxiety over the decent of Telstar X, a satellite which is slowly reentering the earth’s atmosphere. The satellite is supposed to make its descent sometime within the next several months. Because Telstar X is built of titanium, it is not expected to disintegrate upon reentry. In fact, there are fears that dozens of pieces weighing up to several kilograms could survive the reentry process.
Although several kilograms sounds like a small amount of material, it must be remembered that when an object from space strikes the earth, the consequences can be disastrous. Many scientists believe that asteroids from space striking the earth may have caused the extinction of the dinosaurs. Even an object as large as several grams can destroy an entire house. If larger pieces fall on inhabited areas the devastation would be significant.
The pieces of the satellite are not expected to all land in one area. It is likely that they would be spread out over hundreds of kilometres. This is a dangerous situation in which many homes could be destroyed and many people injured. If we are lucky, the pieces of the satellite will fall over the oceans. Luckily, since the oceans cover almost three quarters of the earth’s surface, there is a good chance of that happening.
选项
A、Several ounces.
B、Large enough to kill the dinosaurs.
C、Large as a house.
D、More than one kilogram.
答案
D
解析
原文中有“Although several kilograms sounds like a small amount of material...” 一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3212155.html
相关试题推荐
PassageThree[br]Whatdoesthesentence"thegovernmenthascut...trainingcou
(1)SocialmobilityintheU.K.couldbereversedunlessthegovernmentandu
[originaltext]M:Allright,[6-1]thisnextoneisanexecutivepastrycheftha
[originaltext]W:Well,isithardertobeacomedianorascientist?M:Ithink
[originaltext]M:InMyPoets,youwriteaboutattendingreadings,andsocializi
[originaltext]M:[1-1]MaureenMcLaneisapoetandcritic.Afterherundergrad
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
随机试题
Itistruethattheaveragetemperature【16】r______isonlyabouttwodegrees,
Verylittle______theyhadmadeanimportantdiscoveryinscience.A、theyrealiz
[originaltext]M:TodaywehaveProfessorSnowinourstudio.She’sanexperton
Threehundredyearsagonewstravelledbywordofmouthorletter,andcirculate
肺病及肾的五行传变是()A.母病及子 B.相乘 C.子病犯母 D.相
如图,有大小两个正方形,其对应边的距离均为1厘米。如果两个正方形之间部分的面积是
A.利尿通淋 B.解暑截疟 C.清肺生津 D.利咽消肿 E.清湿热解热毒
根据2005年施行的《短期融资券管理办法》,企业发行融资券时实行余额管理,待偿还
B
堤心石坡面验收后,应按设计要求抛填块石垫层,其作用是()。A.倒滤层 B.找
最新回复
(
0
)