首页
登录
职称英语
How do some analysts expect on Japanese economy growth in 2001? [br] [originalt
How do some analysts expect on Japanese economy growth in 2001? [br] [originalt
游客
2023-11-23
56
管理
问题
How do some analysts expect on Japanese economy growth in 2001? [br]
The Japanese economy is expected to register growth this year of no more than one percent. In fact, some analysts call that an optimistic projection. They point to stock market weakness and a recent slowdown that could cause 2001 growth to be negative. Japan’s economy has been either stagnant or in recession for much of the past ten years.
Since Asia’s financial crisis four years ago, Japan has been seeking to avoid deflation, an actual decline in the price level. In an effort to boost economic activity, the Japanese central bank has had interest rates at or near zero. And still, the economy has failed to grow.
选项
A、The economy has grew very fast.
B、The economy has grew a little, but slowly.
C、The economy was in recession.
D、The economy still failed to grow.
答案
D
解析
由最后一句话“And still,the economy has failed to grow.”可看出为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3210856.html
相关试题推荐
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]J:Becausein1987theDepartmentofEducationandScienceestabl
[originaltext]I:Goodmorning,everyone.TodayI’dliketointroduceProfessor
[originaltext]I:Goodmorning,everyone.TodayI’dliketointroduceProfessor
[originaltext]I:Goodmorning,everyone.TodayI’dliketointroduceProfessor
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
[originaltext]L:Goodmorning,CityCentralLibrary.MayIhelpyou?M:Yes,I
[originaltext]L:Goodmorning,CityCentralLibrary.MayIhelpyou?M:Yes,I
随机试题
Wheredoesthisinterviewtakeplace?[originaltext]W:Goodmorning,thisisAnn
[originaltext]M:Cathy,Chaostheoryseemstobeabranchofphysicsormathema
[originaltext](16)Intoday’sjobmarket,itisnotuncommonforjobseekers
已知平面区域,计算二重积分
关于编制全国沿海布局规划的意义,下列说法正确的有( )。 A.国家经济社会
(2015年真题)下列购买房地产的行为,不属于免征契税的是()。A.省农科
个案工作是指帮助遇到困难的个人或者家庭调动自身及其周围的资源改善个人与()之间
(2015年真题)清蒸后可消除刺激性,又能增强补脾润肺益肾作用的饮片是( )。
A.增强活血止痛作用 B.增强散瘀止痛作用 C.增强疏肝止痛作用 D.降低
大气发生逆温时( )。A.有利于大气污染物的扩散 B.不利于大气污染物的扩散
最新回复
(
0
)