首页
登录
职称英语
According to tile speaker, some job applicants were rejected [originaltext] At
According to tile speaker, some job applicants were rejected [originaltext] At
游客
2023-11-22
68
管理
问题
According to tile speaker, some job applicants were rejected
Attention to detail is something everyone can and should do—especially in a tight job market. Bob Crossley, a human-resources expert notices this in the job applications that come across his desk every day. He will eliminate the candidates who don’t bother to spell the company’s name correctly. He believes that if they don’t take care in these details, he can’t trust them with a job, either.
Can we pay too much attention to details? Absolutely. Perfectionists struggle over little things at the cost of something larger they work toward. Charles Garfield, associate professor at the University of California, San Francisco, says that to keep from losing the forest for the trees, we must constantly ask ourselves how the details we’re working on fit into the larger picture. If they don’t, we should drop them and move on to something else.
Garfield compares this process to his work as a computer scientist at NASA. "The Apollo II moon launch was slightly off-course 90 percent of the time, but a successful landing was still likely because we knew the exact coordinates of our goal. This allowed us to make adjustments as necessary. Knowing where we want to go helps us judge the importance of every task we undertake."
Success is rarely mysterious. We see that by doing little things within our grasp, well, large rewards follow.
选项
A、because they eliminated their names from the applicants’ list themselves.
B、because of their inadequate education as shown in their poor spelling in writing a resume.
C、because they failed to give a detailed description of their background in their applications.
D、because of their carelessness to spell the company’s name incorrectly.
答案
D
解析
本题属于语义理解题。短文的开篇提到了:“He will eliminate the candidates who don’t bother to spell the company’s name correctly.”因此选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3209747.html
相关试题推荐
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[br][originaltext]TheInterna
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[originaltext]TheInternational
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:Hell
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[originaltext]M:Hello.May
Whatisthemaintopicofthisconversation?[br][originaltext]M:Weseemtob
Whatisthemaintopicofthisconversation?[originaltext]M:Weseemtobehavi
[originaltext]LetChildrenLearntoJudgeTheirOwn
______werereportedbytheweatherstationinChicago.[br][originaltext]
Howmanycarsaretowedfromthestreetseachyear?[br][originaltext]One
Howmanycarsaretowedfromthestreetseachyear?[br][originaltext]One
随机试题
Therenaissanceofthefeministmovementduringthe1950sledtotheStasistsch
下面你将听到一段英国官员谈论深化中英合作的讲话。[originaltext]UK-Chinarelationshaveenteredinto
Whatisthetalkmainlyabout?[br][originaltext]Lasttime,weoutlined
Caffeinewillgetyougoingduringthedaybutcouldleaveyoutossingandt
现金预算与实际的差异分析包括()。 Ⅰ.总额差异的重要性大于细目差异 Ⅱ.
稳健发展型财务战略的表现特征是:A、大量筹措外部资金 B、长期内稳定增长的投资
引起先天性心脏病的因素主要是A.宫内病毒感染 B.孕母患妊娠高血压综合征 C
平衡计分卡把企业的战略分为()。A:两个 B:三个 C:四个 D:五个
关于综合性金融危机的说法,正确的是()。A.传统的金融危机都属于综合性
适用于处理砂土和粉土地基的方法是()。 A.灰土桩法B.振冲密实法C.粉
最新回复
(
0
)