首页
登录
职称英语
What’s the plan GM’s CEO announced at the automaker’s annual shareholders meetin
What’s the plan GM’s CEO announced at the automaker’s annual shareholders meetin
游客
2023-11-22
58
管理
问题
What’s the plan GM’s CEO announced at the automaker’s annual shareholders meeting? [br]
General Motors announced today that it will eliminate at least 25,000 manufacturing jobs in the US within the next three years.
General Motors’ CEO Rick Wagoner announced the planned job-cuts at the automaker’s annual shareholders meeting in Willington, Delaware. GM also expects to close more vehicle assembly and parts plants. Wagoner says the moves are expected to save GM about 2.5 billion dollars a year. He also laid out a four-point approach to improve the company’s profits. The world’s largest automaker has been struggling with slumping sales and rising cost for raw materials and employee health care. Wagoner says health care adds about 1500 dollars to the cost of each GM vehicle.
选项
A、Slumping sales.
B、Rising cost of raw materials.
C、Employee health care.
D、Employee’s wages.
答案
D
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻的最后提到了通用汽车裁员计划的原因:“The world’s largest automaker has been struggling with slumping sales and rising cost for raw materials and employee health care. Wagoner says health care adds about 1500 dollars to the cost of each GM vehicle.”可知企业面临的困难是:汽车销售的下滑、原材料的涨价和企业员工的医疗保健费用,大大增加了企业的负担,其中企业员工的医疗保健费用将使每一台通用汽车的成本增加1500美元。而新闻中并没有提到选项D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3209716.html
相关试题推荐
会议室门口通常贴着一条通告:请与会者关闭手机。Thereisusuallyanoticeonthedoorofthemeetingroom
Somelocaleducationcommissionsrecentlyannouncedteacherswhohaveaccept
(1)Anxiousaboutmeetingakeyhiringmanager?Yourjob-searchjittersmays
(1)Anxiousaboutmeetingakeyhiringmanager?Yourjob-searchjittersmays
(1)Anxiousaboutmeetingakeyhiringmanager?Yourjob-searchjittersmays
(1)TheParis-basedInternationalEnergyAgency(IEA),initsannualforecast,
(1)TheParis-basedInternationalEnergyAgency(IEA),initsannualforecast,
(1)TheParis-basedInternationalEnergyAgency(IEA),initsannualforecast,
(1)TheParis-basedInternationalEnergyAgency(IEA),initsannualforecast,
(1)Iremembermeetinghimoneeveningwithhispushcart.Ihadmanagedtose
随机试题
UnliketheircounterpartsinotherWesterndemocracies,theAmericanlabormovem
To:AllStaffFrom:Heady,theHeadHonchoDate:June1,2006Sub
[originaltext]Recentlyafive-yearstudywasconductedbytheCenterforCh
[originaltext]W:Yourjacketissobeautiful.Didyourwifemakeitforyou?M
Nomatterwhereyou’regoing,airtravelisanessentialpartofyourtrip.
治疗妊娠合并尿路感染心火偏亢证首选A.导赤散 B.五淋散 C.知柏地黄丸
A.Hb电泳分析B.抗人球蛋白试验C.高铁血红蛋白还原试验D.酸溶血试验E.红细
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列职位的工作联系中,属于纵向联系的是()。A.与企业外部的工作联系 B.与
对铁路列车位置及运行状态的实时精确检测,可以有效地避免和控制运输事故的发生。常见
最新回复
(
0
)