首页
登录
职称英语
What will be the Kosovo situation in the near future? [originaltext] (23[B])
What will be the Kosovo situation in the near future? [originaltext] (23[B])
游客
2023-11-22
78
管理
问题
What will be the Kosovo situation in the near future?
(23[B])A leaked UN report admits that the situation in Kosovo is bad and getting worse. Tile 1999 NATO effort to prevent Serbs from driving all Albanians out of Kosovo, has resulted in a situation where only UN sponsored peacekeepers are preventing the Albanians from driving the remaining 100;000 Serbs from Kosovo. (24[A])The UN originally opposed the NATO attack. Only about 5,800 of the 200,000 Serbs have returned to Kosovo. But nearly all 850,000 of the Albanians that fled, have come back, to live with nearly a million Albanians that never left. The Albanians want an independent Kosovo, and the expulsion of all non-Albanians. Efforts by the UN and European Union to change the minds of the Kosovo Albanians have been unsuccessful.
选项
A、It will be better.
B、It will be worse.
C、It is unclear about that now.
D、It is not mentioned in the news.
答案
B
解析
细节题。新闻中说:一份被泄漏的联合国报告承认,科索沃局势一天比一天worse。这说明在可以预见的将来,科索沃局势会进一步恶化。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3208827.html
相关试题推荐
TheCityoftheFutureWhatwillcityli
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
Whatwillfuturehistoriansrememberabouttheimpactofscience【C1】______
随机试题
【B1】[br]【B6】A、gotB、WentC、arrivedAget意为“到达”;go意为“离去,走,进行,变成”;arrive意为“到达,抵达”
Manytheoriesconcerningthecausesofjuveniledelinquencyfocuseithero
Everyone’sgoingsmall.Thatwasthestrongest【D1】______onthefloorofthe
[originaltext]Eyecontactisameetingoftheeyesbetweentwoindividuals.
我国的可持续发展战略是( ) A.以计划生育为中心 B.以社会发展为中心
某学校组织初二年级的学生外出采集生物标本,为了便于组织管理,把学生分为6组则不多
甲国人迈克在甲国出版著作《希望之路》后25天内,又在乙国出版了该作品,乙国是《保
[多选题]记忆过程中的干扰形式包括( )。A.前摄抑制 B.中摄抑制 C
按照牙体缺损由小到大的程度,牙体缺损程度最大时应选用A.全冠 B.嵌体 C.
我国行政单位会计采用权责发生制。()
最新回复
(
0
)