首页
登录
职称英语
The Arab governments have decided to______. [br] [originaltext] Arab gover
The Arab governments have decided to______. [br] [originaltext] Arab gover
游客
2023-11-22
89
管理
问题
The Arab governments have decided to______. [br]
Arab governments have decided to maintain their trade and economic boycott of Israel. The United States and Israel had asked for it to be lifted. The decision to maintain the boycott was made at an Arab League meeting in Cairo. The League’s secretary General Hismid Abdul Magid said the Arab countries wanted to lift the embargo but they could not do so until Israel’s occupation of Arab lands ended and Israel recognized Palestinian rights.
选项
A、in the US
B、in Palestine
C、in Israel
D、in Cairo
答案
D
解析
本题测试关于地点的细节内容的理解能力。可从文中相关内容“The decision...was made at an Arab League meeting in Cairo”,直接找到正确答案D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3208139.html
相关试题推荐
Howmanyattacksandclasheswerereportedinthisnews?[br][originaltext]
Accordingtothecourtruling,Israelhasto[br][originaltext]TheInterna
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[br][originaltext]M:Hell
Wheredoesthisconversationmostlikelytakeplace?[originaltext]M:Hello.May
Whatisthemaintopicofthisconversation?[br][originaltext]M:Weseemtob
Whatisthemaintopicofthisconversation?[originaltext]M:Weseemtobehavi
______werereportedbytheweatherstationinChicago.[br][originaltext]
Howmanycarsaretowedfromthestreetseachyear?[br][originaltext]One
Howmanycarsaretowedfromthestreetseachyear?[br][originaltext]One
Howmanycarsaretowedfromthestreetseachyear?[originaltext]Oneofth
随机试题
Themostexcitingkindofeducationisalsothemost.Nothingcan【61】thejo
WhenWilliamdiedin1087,heleftNormandyto______andEnglandto______.A、Willi
【S1】[br]【S2】of→in:介词搭配,absorptionin表示“沉溺于”。
解:
患者男性,68岁。胸闷痛反复发作10年,加重半小时,现胸闷痛彻背,心悸,大汗出,
下列哪项对尿感的诊断最有意义? A.尿细菌定量培养尿含菌量≥105/mlB.
中国近代史上,对中国半殖民地半封建社会进程有重大影响的不平等条约有( )。A.
期货投资者保障基金启动资金的来源为( )。A.期货交易所风险准备金 B.期货交
(2017年真题)国际税收产生的基础是()A.跨境贸易和投资等活动的出现 B
土壤污染物的种类可分为A.微生物污染、化学性污染、物理性污染 B.物理性污染、
最新回复
(
0
)