首页
登录
职称英语
How many unions of the airline accept the financial rescue package offered by Sp
How many unions of the airline accept the financial rescue package offered by Sp
游客
2023-11-21
78
管理
问题
How many unions of the airline accept the financial rescue package offered by Spain? [br]
Negotiations to try to rescue Argentina’s national air-line, Aerolineas Argentinas, from bankruptcy resume Fri-day in Buenos Aires.
The country’s main workers’ syndicate, Confederation General del Trabajo (CGT), is sponsoring talks among the airline’s seven unions in hopes of reaching an agreement that will bring the carrier desperately needed cash.
Spain has a majority stake in the troubled airline and has offered a $ 350 million financial rescue package in ex-change for a cut in workers’ benefits. But the airline technicians’ union is so far refusing to accept the deal. The other six unions associated with the carrier have agreed to the package. Aerolineas Argentinas faces some $ 900 mil-lion in debts and is losing between $ 20-30 million a month.
选项
A、$ 350 million.
B、$ 900 million.
C、$ 20-$ 30 million.
D、$ 240-$ 360 million.
答案
D
解析
新闻最后提到阿根廷航空公司负债 $900 million,每月损失$20-30 million,即每年损失$240-360 million,不要受其它数字干扰,看清题目问的是yearly,是本题的关键。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3207293.html
相关试题推荐
A、Itisunacceptablesinceitwillincreasetheburdenoftaxpayers.B、Itistot
PASSAGEONE[br]WhoprobablyofferedmoneyforJoseph’sjourneytotheHolyLan
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
PassageTwo[br]WhatdoesthecaseofairlinesinPara.8show?Thetransiti
PassageFour[br]Whatisthegenerallyacceptedstateofhighestperfection
______havediedintheflood.[br][originaltext]Rescueworkerssayatle
______havediedintheflood.[br][originaltext]Rescueworkerssayatle
______havediedintheflood.[originaltext]Rescueworkerssayatleastfi
Investigatorsagreedthatpassengersontheairliner______attheverymomentof
I’dlikeJohntohavethejob,butifhedoesn’tacceptit,we’IIhaveto______
随机试题
Plagiarismiswidelyrecognizedasahighcrimeagainsttheprojectofscienc
Thatmanmustbeblind,______heisfeelinghiswayabout.A、soB、sinceC、forD、
[originaltext]SixtimesdefendingTourdeFranceWinnerLanceArmstrongin
NamesinAmericaMostparentsintheUnitedStatesgivetheir【T1】___
哲学史上的第一位哲学家是()A.苏格拉底 B.柏拉图 C.泰勒斯 D.巴
根据《物权法》,下列有关材料中.申请登记不动产登记时不提供的是()。A.不动产权
青少年的(),是社会工作者首先关注的工作重点。A.发展性需求 B.整体性需求
下列措施中,属于宽松货币政策的有()。A.降低银行法定存款准备金率 B.
建筑管道阀门试验要点不包括()。A.安全阀应由具备资质的单位进行检定 B
A.阿托品 B.解磷定 C.贝美格 D.尼可刹米 E.甘露醇解除有机磷中
最新回复
(
0
)