首页
登录
职称英语
The museum was built in memory of those [originaltext] The International Red Cr
The museum was built in memory of those [originaltext] The International Red Cr
游客
2023-11-21
78
管理
问题
The museum was built in memory of those
The International Red Cross in Red Crescent Museum was opened in Geneva in 1988. It tells the story of men and women who in the course of the major events of the last 150 years have given assistance to victims of war and natural disasters. The organization was established in 1863 and was based on the idea by a Swiss businessman called Henry Durant. He had witnessed the heavy casualties of the battle of Solferino in Italy four years earlier, in which 40,000 people were killed, wounded or missing. He had seen the lack of medical services in the great suffering of many of the wounded who simply died from lack of care.
The International Red Cross or Red Crescent exists to help the victims of conflicts and disasters regardless of their nationalities. The symbol of the organization was originally just a red cross. It has no religious significance. The founders of the movement adopted it as a tribute to Switzerland. However, during the rest of the Turkish war, the Turks felt that the cross could be seen as a fence to the Muslim soldiers and the second symbol, the red crescent, was adopted for use by national organizations in the Islamic world. Both are now official symbols.
选项
A、who died in wars.
B、who worked to help victims.
C、who lost their families in disasters.
D、who fought in wars.
答案
B
解析
本文前部分主要谈及博物馆的建立主旨和渊源,后部分主要介绍红十字会组织的标识含义。从文章开头“It tells the story of men and women who in the course of the major events of the last 150 years have given assistance to victims of war and natural disasters.”可以得出正确选项为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3206604.html
相关试题推荐
[originaltext]W:There’sbeenalotoffocusonthefundingincreasethatwasr
[originaltext]W:Oneofthoseministerswhohadtogointothechambertovote
[originaltext]M:Allright,[6-1]thisnextoneisanexecutivepastrycheftha
[originaltext]W:Welcometoourprogram.Thisweek,wewouldliketotalkabout
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Letmeturnitontothemanwhomayendupthewinn
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
随机试题
WhatdoesCarlosdo?[br][originaltext]Isyourhouselookingdrab?Doesit
WhatconsiderationhasMrsHigginsmentionedforabustimetabletobemade?[br
"WeatherandChaoticSystems"Weatherandclimatearecloselyrelated,butth
TheJourneyofSelfImprovementI.Phasesofthejourneyof
AftertheviolentearthquakethatshookLosAngelesin1994,earthquakescie
Skipthatthirdhelpingofroastbeef,savetheplanetanddoyourheartaf
以下对监管资本描述正确的是()。A.它是银行资产减去负债的余额 B.它是银行
妊娠足月,腹痛或作或止,出血少许,腰不痛者是A.临产 B.试胎 C.弄
具有安神定惊,明目消翳,解毒生肌功效的药物是A.珍珠 B.珍珠母 C.石决明
咨询工程师在施工准备阶段的质量管理工作包括() A.对关键质量点跟踪监控B
最新回复
(
0
)