首页
登录
职称英语
Katharine Hamnett is______. [originaltext] Veteran British designer Katharin
Katharine Hamnett is______. [originaltext] Veteran British designer Katharin
游客
2023-11-21
76
管理
问题
Katharine Hamnett is______.
Veteran British designer Katharine Hamnett took a sobering anti-war stand on the occasion of London Fashion Week on Tuesday, sending her models down the catwalk in "Stop War" T-shirts. Hamnett was determined to speak out in protest against U. S. and British preparations for a possible war against Iraq over its alleged possession of weapons of mass destruction. "I’m saying to people: ’ Use the little shreds of democracy that you’ve got left to save yourselves before it’s too late’". On Saturday a massive anti-war rally began in central London, drawing almost one million people, Britain’s largest ever street protest.
选项
A、a veteran soldier
B、a fashion designer
C、a weapon designer
D、a democratic advocate
答案
B
解析
本题是细节题。注意听清Katharine Hamnett到底是干什么的,第一句里就说明了: Veteran British designer Katharine Hamnett took a sobering anti-war stand。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3206203.html
相关试题推荐
[originaltext]Interviewer:Goodevening,listeners.ThisisBBC.Todaywearev
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
[originaltext]L:Weacceptbothcashandcreditcard,butitwillbesuchasma
[originaltext]L:Goodmorning,CityCentralLibrary.MayIhelpyou?M:Yes,I
[originaltext]L:Goodmorning,CityCentralLibrary.MayIhelpyou?M:Yes,I
[originaltext]L:Goodmorning,CityCentralLibrary.MayIhelpyou?M:Yes,I
[originaltext]S:Diplomacoursesareusuallymorenarrowlyspecializedandmore
[originaltext]S:Diplomacoursesareusuallymorenarrowlyspecializedandmore
[originaltext]I:Goodmorningeveryone.TodayweareverygladtohaveProfesso
随机试题
ParcelExpressneedsthefollowingdetailsaboutthesenderEXCEPT[br][origin
[originaltext]M:Lisa,Lisa!Overhere,darling!It’swonderfultoseeyou.Oh,
Nextfall,whenyouseegeeseheadingsouthforthewinter,flyingalongin
TheSummerPalaceissituatedonthewestofBeijingandis10kilometersfr
Sandwich,Massachusetts,isaninterestingplacetovisit.Everyknowntype
农村男孩,4岁,因近日有感冒,其祖母给予服一包"感冒冲剂"后1小时,突然抽搐昏迷
女婴,生后7天,胆红素166μmol/L,母乳喂养,吃奶正常。需采取的处理措施是
下列关于高资产净值客户应满足的条件说法正确的是()。 Ⅰ.单笔认购理财产品
行为锚定等级评价法的优点,包括( )。A.对员工的考评更加精确 B.绩效考评
某患者因有机磷中毒入院治疗,在治疗过程中出现阿托品中毒,应立即给予A.阿托品
最新回复
(
0
)