首页
登录
职称英语
James Joyce’s Ulysses In 1918, James Joy
James Joyce’s Ulysses In 1918, James Joy
游客
2023-11-21
33
管理
问题
James Joyce’s Ulysses
In 1918, James Joyce’s novel Ulysses was published in installments by a small Greenwich Village magazine, The Little Review.The novel, which uses stream-of-consciousness storylines to compress universal concerns into a single day in the life of three characters in 1904 Dublin, immediately came under the eye of the New York Anti-Vice Society because of its frank sexual content.
The publishers were tried under obscenity provisions in the U. S. Postal Code in 1920 and were found guilty, fined, and ordered to cease publication. Ulysses’ banned status and publicity from the trial, however, generated widespread interest among some writers and readers.
In 1922, an American bookseller in Paris, Shakespeare Co, published the first edition, which sold out instantly. Joyce found champions in poets Ezra Pound and T. S. Eliot and novelist Ernest Hemingway. He was hailed by some even as the greatest modem writer of English prose. The book was routinely smuggled into both the United States and Great Britain, where it was also banned.
Random House waged a four-year legal battle to publish Ulysses in the United States and won its landmark case in 1934. Four years later, the book was published in England. By the end of the 20th century, Ulysses is taught in colleges and universities around the world. Scholars admire its audacity and poetical vision. Readers love its playful humor and humanity. Some critics consider its publication the signal event in the emergence of the modern novel. In 1998, a board of distinguished writers convened by Random House’s Modern Library series selects Ulysses as the best novel of the century. [br] Which of the following statements is true, according to the passage?
选项
A、Ezra Pound defended and supported the book together with others.
B、T.S. Eliot helped to sell out the first edition of the books instantly.
C、Ernest Hemingway generated widespread interest in his novel.
D、James Joyce found Pound, Eliot and Hemingway were great writers.
答案
A
解析
根据问题和原文的有关句子Joyce found champions in poets Ezra Pound and T.S.Eliot and novelist Ernest Hemingway.说明他的小说得到了他们几位的支持和捍卫。这里的固定表达法find...in sb:发现某人(是/具有)……例:We find a pianist in John.我们发现约翰具有钢琴家的潜质。He always finds a champion in his mother whenever his father
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3205988.html
相关试题推荐
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJoy
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJoy
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJoy
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJoy
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJoy
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJo
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJo
JamesJoyce’sUlyssesIn1918,JamesJo
随机试题
I______fromhimsinceheleft.A、didn’thearB、haven’theatedC、haven’theardC
Thepoorqualityofthefilmminedthe______perfectproduct.A、ratherB、muchC、
Martaworkedpart-timeasa______.[br]Jeffsaysthatformteachersandsubje
DearSir,Muchtomyregret,Iwritethislettertocomplainaboutyourcomp
A、Ifyouareverysophisticated.B、Ifyouareveryhard-working.C、Ifyouracade
AmajornewdevelopmentinsystemsofworkinBritainistakingplace.Flexib
关于马克思主义的产生,下列说法错误的是A.马克思主义是历史时代的产物 B.马克
(2021年真题)关于重置成本法,以下表述错误的是()A.重置全价考虑现时
根据病因学,药物不良反应可以分为A.副作用和毒性反应B.首剂效应和停药综合征C.
计算库仑主动土压力时,下列哪个选项中所给示的土楔体所受的力系是正确的()
最新回复
(
0
)