首页
登录
职称英语
Officials say water levels along the Brahmaputra River still are at dangerous le
Officials say water levels along the Brahmaputra River still are at dangerous le
游客
2023-11-19
73
管理
问题
Officials say water levels along the Brahmaputra River still are at dangerous levels although _______. [br]
India—Officials say water levels along the Brahmaputra River still are at dangerous levels although they are dropping. The officials say flooding has destroyed the homes of two and one half million people in Assam State. The floods also have caused much destruction in the States of Bihar and West Bengal. Heavy rains caused the floods. Indian army helicopters continue to fly supplies to the affected areas. More than 120 Indians have drowned or died from diseases carried in the water, In Bhutan, about 200 people have died in landslides caused by floods. And in Bangladesh, officials say the Ganges River may flood in the central part of the country. Many people there have fled their home already.
选项
A、eastern part of the country
B、western part of the country
C、central part of the country
D、several parts of the country
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3201531.html
相关试题推荐
OfficialsintheformerSovietRepublicofAzerbaijannowfear______inthehug
Accordingtothenews,whatareDefenseDepartmentofficialsexpectedtodoonF
Whatweretheseniorgovernmentofficialsdoingwhenthelastbombtookplace?[
AretheArtsDangerous?Artsinsp
She______highlevelsofleadinherdrinkingwater.A、perceivedB、spottedC、det
OfficialssaywaterlevelsalongtheBrahmaputraRiverstillareatdangerousle
OfficialssaywaterlevelsalongtheBrahmaputraRiverstillareatdangerousle
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteorsbutalsobecauseof
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteorsbutalsobecauseof
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteorsbutalsobecauseof
随机试题
ChooseSIXanswersfromtheboxandwritethecorrectletter,A-H,nexttoQuest
A、Food.B、Healthcare.C、Cleaning.D、License.A本题考查细节。由句(10)可知,女士说养宠物最大的开支可能是食物。
【S1】[br]【S4】physician→physicians一致错误。此处many表示“许多”常用来修饰可数名词,而后面的and连接的两个词形式应该是一
Whohasitandwhodoesn’t?Andhowdothoseofuswithlessofitgetmore?
采用曼彻斯特编码技术,将一组数字数据0101001101编码为数字信号,下列所
2个月患儿,人工喂养,近2天口腔黏膜上出现白色乳凝块样物,不痛,用棉签不易拭去,
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
报检出口食品或食品添加剂,应提供《进出口食品标签审核证书》。()
根据世界银行对工程项目总建设成本的规定,下列费用应计入项目间接建设成本的有(
能够重复使用、可塑性好、容易封堵各种不规则形状孔洞的防火堵料是( )A.无机防
最新回复
(
0
)