首页
登录
职称英语
Elizabeth, as they drove along, watched for the first appearance of Pember
Elizabeth, as they drove along, watched for the first appearance of Pember
游客
2023-11-19
70
管理
问题
Elizabeth, as they drove along, watched for the first appearance of Pemberley Woods with some perturbation; and when at length they turned in at the lodge, her spirits were in a high flutter. The park was very large, and contained great variety of ground. They entered it in one of its lowest points, and drove for some time through a beautiful wood, stretching over a wide extent.
Elizabeth’s mind was too full for conversation, but she saw and admired every remarkable spot and point of view. They gradually ascended for half a mile, and then found themselves at the top of a considerable eminence, where the wood ceased, and the eye was instantly caught by Pemberley House, situated on the opposite side of a valley, into which the road, with some abruptness, wound. It was a large, handsome, stone building, standing well on rising ground, and backed by a ridge of high woody hills; and in front, a stream of some natural importance was swelled into greater, but without any artificial appearance. Its banks were neither formal, nor falsely adorned. Elizabeth was delighted. She had never seen a place for which nature had done more, or where natural beauty had been so little counteracted by an awkward taste. They were all of them warm in their admiration, and at that moment she felt that to be mistress of Pemberley might be something!
They descended the hill, crossed the bridge, and drove to the door; and, while examining the nearer aspect of the house, all her apprehensions of meeting its owner returned. She dreaded lest the chambermaid had been mistaken. On applying to see the place, they were admitted into the hall; and Elizabeth, as they waited for the housekeeper, had leisure to wonder at her being where she was.
The housekeeper came; a respectable-looking, elderly woman, much less fine, and more civil, than she had any notion of finding her. They followed her into the dining-parlour. It was a large, wellproportioned room, handsomely fitted up. Elizabeth, after slightly surveying it, went to a window to enjoy its prospect. The hill, crowned with wood, from which they had descended, receiving increased ahrnptuess from the distance, was a beautiful object. Every disposition of the ground was good; and she looked on the whole scene — the river, the trees scattered on its banks, and the winding of the valley, as far as she could trace it — with delight. As they passed into other rooms, these objects were taking different positions; but from every window there were beauties to be seen. The rooms were lofty and handsome, and their furniture suitable to the fortune of their proprietor; but Elizabeth saw, with admiration of his taste, that it was ’neither gaudy nor uselessly fine; with less of splendor, and more real elegance, than the furniture of Rosings.
"And of this place," thought she, "I might have been mistress! With these rooms I might now have been familiarly acquainted! Instead of viewing them as a stranger, I might have rejoiced in them as my own, and welcomed to them as visitors my uncle and aunt." "But no," recollecting herself," that could never be: my uncle and aunt would have been lost to me. I should not have been allowed to invite them. "This was a lucky recollection — it saved her from something like regret. [br] As to Elizabeth, what might be the best description of Rosings?
选项
A、Respectful and elegant.
B、Awkward and disordered.
C、Gaudy but without real taste,
D、Fine and splendid.
答案
C
解析
细节题。文章第四段继续描写彭伯里内部的风貌。本段最后一句中伊丽莎白将这里与罗新斯进行了对比:既不俗气,又不过分侈丽,比起罗新斯来,可以说是豪华不足,风雅有余。可见她对罗新斯的陈设颇有微词,认为其过于奢侈和俗气,故C选项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3200485.html
相关试题推荐
In1840,bothLucretianMottandElizabethCadyStantonresented______propers
ThedeclineofRome______thedisappearanceofclassicaldrama.A、restrainedB、w
Aterribletrafficaccidenthappened;peopleweresaddenedwhentheywatchedthe
Justasabookisoftenjudged______bythequalityandappearanceofitscover
Thoughthiscarismoreelegantinappearance,itsquality______thatlessfanc
Jackisso______tohisappearancethatheneverhashisclothespressed.A、adve
Jackisso______tohisappearancethatheneverhashisclothespressed.A、adve
Aterribleaircrashoccured;peopleweresaddenedwhentheywatchedthe______
Ifone______,hewillbeveryparticularaboutothersclothingandappearance.A、
Justasabookisoftenjudged______bythequalityandappearanceofitscover
随机试题
"Ithurtsmemorethanyou",and"Thisisforyourowngood."Thesearethe【
典籍中称王安石为王临川,是以( )来称呼。A.庙号 B.官职 C.讳称
A.50~60kcal/(kg·d) B.60kcal/(kg·d) C.1
吸入性肺脓肿最常见的感染菌是A.金黄色葡萄球菌 B.克雷们杆菌 C.化脓性链
基金为股票指数增强型基金,投资策略如下(1)将不低于80%的资产投资与标的指数成
某研究机构有40名研究人员。上半年发表论文数量最多的人发表了4篇,发表3篇论文的
小明与小红合作生产一批蛋糕6小时可全部完成,若两人各自完成一半,则小明比小红多用
老年人随着年龄的增长,主要增加的口腔疾病是A.根面龋 B.牙髓炎 C.口干
属于智能电话业务的有()。A:语音信箱业务 B:记账卡呼叫业务 C:虚拟专用
土基达到最大干密度时所对应的含水量称为()A.最大含水量B.最小含水量C.最
最新回复
(
0
)