首页
登录
职称英语
When Rod Laver got behind, he would [br] [originaltext] Rod Laver was a ten
When Rod Laver got behind, he would [br] [originaltext] Rod Laver was a ten
游客
2023-11-19
70
管理
问题
When Rod Laver got behind, he would [br]
Rod Laver was a tennis "great". He was a top man on the court for thirteen years, from 1962 to 1975. Whenever he got behind, the "Little Giant" didn’t tighten up. Instead, he relaxed. He didn’t start to play a "safe" game. He took chances. He played as if he was ahead. And more times than not it paid off.
We meet fear and worry every day. But when fear and worry cause us to lose our head, things get really bad. During the 1930’s we were in deep trouble as a country. One out of three people was out of work. F. D. R. said, "The only thing we have to fear is fear itself." He knew that if Americans looked at their troubles with a clear head, they would work out of them.
Did you ever hear the story of Kelly? One day, Kelly walked over to her neighbor Casey to borrow his wheelbarrow. On the way Kelly started to think, "What if Casey isn’t home?" A few steps further the thought hit Kelly. "What if his wheelbarrow is broken?" Kelly was getting more and more upset by "What if". Kelly began to say to herself, "What if Casey won’t lend me the wheelbarrow?"
By the time she rang Casey’s bell Kelly was in an angry mood. Casey came to the door and greeted Kelly in a friendly way. Kelly pulled back and let Casey have one on the jaw, "Keep your dam wheelbarrow," growled Kelly as she walked back to her house.
选项
A、Fear and worry are dangerous.
B、Fear and worry can sometimes help us.
C、Fear and worry will cause damage unless kept under control.
D、No one can control fear and worry.
答案
C
解析
D 过于绝对,故很可能不是答案。再根据第12题和第13题的题目和选项可知,Fear and worry会对人们造成负面影响,故B 可能不是答案,从而将答案锁定在A 和C 之间。又因为文中的前两个例子正面说明了我们应该用清醒的大脑让自己摆脱恐惧和焦虑的困扰;后一个例子则从反面说明了当丧失清醒的头脑时所造成的不良后果,由此可知C 正是短文的主旨所在。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3199553.html
相关试题推荐
Wherewasthedonor’smeetingheld?[originaltext]AtopYugoslavofficialsa
What’stherelationsbetweenthespeakers?[originaltext]F:WhatIcan’tmakeou
WhatisthepresentoccupationofJenetReno?[br][originaltext]FormerAt
WhatisthepresentoccupationofJenetReno?[originaltext]FormerAttorney
Wherehasthewomanbeen?[br][originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.How
Wherehasthewomanbeen?[br][originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.How
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[br][originaltext]W:Goodaf
Wheredoesthisconversationprobablytakeplace?[originaltext]W:Goodafternoo
Thebuildingwasdestroyedby______tendaysago.[br][originaltext]Indi
Thebuildingwasdestroyedby______tendaysago.[br][originaltext]Indi
随机试题
Thepriceofvegetables______accordingtotheweather.A、formulatesB、flourishes
Ifgiven______hours,Jacksurelycanhaveallthetasksdone.A、othertwoB、the
Stereotypesaretroublesomebecausetheyareoftenindiscriminate,exhibita
Whichoneofthefollowingpatternsdoesnotbelongwiththerest?HINT:Thinko
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性:
某研究性学习小组为了评价当地雨水的酸度(酸性强弱),选用下列检测试剂,正确的是(
关于空想的正确观点是()A、空想是经过努力能够转化为理想的想象 B、空想是
下列事项不属于公开发行优先股的公司必须在公司章程中规定的是()。A.采取固定股
A.D级 B.A级 C.X级 D.B级 E.C级动物或人的研究表明它可以
关于戒断综合征一般的表现哪项是错误的A.情绪改变 B.人格改变 C.判断力增
最新回复
(
0
)