首页
登录
职称英语
The mystery had now reached its climax: the man had undoubtedly been murder
The mystery had now reached its climax: the man had undoubtedly been murder
游客
2023-11-18
52
管理
问题
The mystery had now reached its climax: the man had undoubtedly been murdered, and it was absolutely certain no one could conceivably have done it. It was therefore time to call in the great detective, who gave one searching glance at the corpse, then produced a microscope.
"Aha!" he exclaimed as he picked a hair off the lapel of the dead man’s coat." The mystery is a mystery no longer. We have only to find the man who lost this hair, and the criminal will be in our hand." The inexorable chain of logic was complete, and the detective embarked on his search.
For four days and four nights he moved unobserved through the streets of New York, scanning closely every face he passed, looking for a man who had lost a hair. On the fifth day he discovered a man disguised as a tourist, his head enveloped in a cap reaching below his ears. The man was about to board the Gloritania, and the detective lost no time in following him on board.
"Arrest him!" shouted the detective, and then, drawing himself to his full height, he brandished aloft the hair." This is his," said the great detective," and it proves his guilt" .
"Remove his hat," ordered the ship’s captain sternly.
It was discovered that the man was entirely bald.
"Aha!" exclaimed the great detective without a moment’s hesitation." He has committed not one murder, but about one million!" [br] The writer implies that ______.
选项
A、the detective’s search took five days
B、the Gloritania was about to leave New York
C、the ship’s captain refused to cooperate
D、most New Yorkers are bald
答案
B
解析
推断题。文中没有明确交待“Gloritania”离开何地,驶向何方,但从第三段开头的“he moved unobserved through the streets of New York”中可以得知此事发生在纽约,而从本段的最后一句“following him on board(随他上船)”中可推知此船要离开,因此可合理推出B项为正确答案。A项文中有明确交待;C项有悖事实(船长命令疑犯摘下帽子说明他是合作的)D项文中未提及,实乃无中生有。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3197675.html
相关试题推荐
Thepolicelethimgo,becausetheydidn’tfindhimguilty______themurder.A、o
Hewas______bythepolicewithhavingmurderedhiswife.A、arrestedB、accusedC
Accordingtothenewsitem,whenwasJamesmurdered?[br][originaltext]M
______theflood,theshiphadreacheditsdestinationontime.A、IncaseofB、In
______theflood,theshipwouldhavereacheditsdestinationontime.A、Incase
Lastyear,ournation’scapitalpassedthemurder-a-daymark,andthenumbe
Supposetherewereafloodoranearthquakeandthepeoplecouldnotbereached
Intheworldofentertainment,TVtalkshowshaveundoubtedlyfloodedevery
______thatthetradebetweenthetwocountriesreacheditshighestpoint.A、Duri
Themysteryhadnowreacheditsclimax:themanhadundoubtedlybeenmurder
随机试题
AsmanyeducationreformsaretakingplacethroughoutChina,BeijingUnivers
______borninChicago,theauthorismostfamousforhisstoriesaboutNewYork
【S1】[br]【S17】A、composeB、consistC、compromiseD、conceiveD形近词辨析与固定搭配。根据句意,如果没有
WaterforLife[img]2016m3s/ct_eyyjsdm_eyyjsdcloze_0047
对于特别规定的建筑构件(如防火门、防火卷帘等),非隔热防火门在规定时间内要满足耐
患者便血,色鲜红,伴有肿物脱出肛外,便后可自行复位。应首先考虑的是A.肛裂 B
对内源性感染正确的描述是A.病原体通过医护人员的手导致的感染 B.病原体通过病
《幼儿园教育指导纲要(试行)》中的“组织与实施”部分,第一条就指出幼儿园的教育是
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
下列哪项骨盆测量值不支持漏斗骨盆的诊断A.耻骨弓的角度<90° B.对角径<1
最新回复
(
0
)