首页
登录
职称英语
What does the speaker emphasize as the reason for maintaining sea resources? [br
What does the speaker emphasize as the reason for maintaining sea resources? [br
游客
2023-11-16
86
管理
问题
What does the speaker emphasize as the reason for maintaining sea resources? [br]
During the 19th century, it was common to hear people in Europe and America say that the resources of the sea were unlimited. Today, there is evidence that the resources of the sea are as seriously endangered as those of the land and air, and that the endangered species now include Herring and Carp as well as the African Elephant, Indian Tiger, and the American Eagle. Further, the threats to fish are more alarming in some ways that the threats to animals and birds. This is because fish are much needed food resource and people throughout the world depend on fish as an important part of their diet, and the decline in the fish supply could have extensive effects on hunger and population. Fishermen in the North Atlantic alone annually harvest 20 billion pounds of fish to satisfy food demands, but it is important to recognize that these practices can not continue without depleting fish reserves within the next few years. Sea resources are rapidly declining in many parts of the world, and the problem cannot be ignored. We can predict that food supplies in the sea can not last forever.
选项
A、They are threats to animals and birds.
B、They are unlimited.
C、They can be exhausted of over-harvested.
D、They will be exhausted in the North Atlantic.
答案
C
解析
文章中最先提到19世纪的时候,人们普遍认为水(海)产资源是无穷的(unlimited),但现在越来越多的证据显示很多水中生物同陆地和空中的生物一样面临灭绝的危险,所以怎样可持续的使用水产品,而不耗尽水产品成为人们关注的焦点。所以选项C是正确答案,即过度捕捞会导致海产资源的枯竭。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3192889.html
相关试题推荐
WhatdoesthespeakersayabouttheroadbetweenMainandQuebec?[br][origin
WhatdoesthespeakersayabouttheroadbetweenMainandQuebec?[originaltext
Howmanychaptersdidthespeakerfinishreading?[br][originaltext]BecauseI
Howmanychaptersdidthespeakerfinishreading?[br][originaltext]BecauseI
Howmanychaptersdidthespeakerfinishreading?[br][originaltext]BecauseI
Howmanychaptersdidthespeakerfinishreading?[br][originaltext]BecauseI
Adamshadn’ta______whatthespeakerwastalkingaboutmostofthetimebecaus
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]Man:Hi,
Whatistherelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]Man:Hi,Lynn.
Whatistheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]
随机试题
Utopiaistheworkof______A、SpenserB、DonneC、BlakeD、MoreD
ReadthetextbelowandanswerQuestions28-40.TheBirdmenWillpeoplefinally
[originaltext]W:Comein,please.M:Goodafternoon,Mrs.Smith.W:Goodaftern
Iwanttowriteanarticlethatwillattractpublicattentiontothemoralandl
It’sindicatedinthepassagethatsomethingimportantshouldbeknownforus__
阅读~高中语文教师讲授必修(3)《老人与海》的课后教学反思(节选),按要求答题。
右边四个图形中,只有一个是由左边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
关于宫内节育器放置时间,下列说法错误的是( )。A.剖宫产术后半年 B.人工
右边四个图形中,只有一个是由左边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
下列选项中,期货公司不能基于客户委托从事的营利性活动有()。A.为客户设计
最新回复
(
0
)