首页
登录
职称英语
Actually, how many new jobs will be needed during the next ten years to help sup
Actually, how many new jobs will be needed during the next ten years to help sup
游客
2023-11-16
78
管理
问题
Actually, how many new jobs will be needed during the next ten years to help support the world’s workforce?
The United Nations says at least five-hundred-million new jobs will be needed during the next ten years to help support the world’s workforce.The UN International Labor Office published the World Employment Report a few months ago. It says the new jobs will be needed to help reduce unemployment around the world by half.
The International Labor Office estimates that one-hundred-sixty-million people did not have jobs at the end of last year. Most of these people were seeking jobs for the first time. Among them, about one-hundred-ten-million live in developing countries.
The report also estimates about five-hundred-million workers around the world have jobs, but they are not paid enough money. They earn less than one American dollar a day. This is called ?underemployment?
选项
A、One thousand million.
B、Five hundred million.
C、One hundred sixty million.
D、One hundred-ten-million.
答案
B
解析
新闻一开始就提到未来10年须创造至少5亿个职位来帮助安置世界劳动力人数。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3192463.html
相关试题推荐
Theenergygainedfromthesuncanthenbeusedduringthenighttoenablethen
Heactuallydidn’tseetheman______theroom,butheheardthem______init.A
Althoughhethoughthewashelpingustopreparethedinner,hewasactually____
ManydeathsduringchildbirthcouldbepreventedbythefollowingmethodsEXCEPT
JeanWagner’smostenduringcontributiontothestudyofAfro-Americanpoetryis
JeanWagner’smostenduringcontributiontothestudyofAfro-Americanpoetryis
Thepaperindustryneededwoodpulpintheearly1800sbecause______.[br][or
Intheearliesttimes,childrenneededtolearn______.[br][originaltext]
Intheearliesttimes,childrenneededtolearn______.[originaltext]Let’s
______muchisknownaboutwhatoccursduringsleep,theprecisefunctionofsle
随机试题
[originaltext]ALAKMEDbythenon-stopreductionintheamountoftotalarabl
HowtoWriteaThesisI.Introduction—writethissectionafter【T1】______ther
[originaltext]M:Howareyournewneighbors,Nancy?W:Theyseemniceenough,b
超声诊断颈动脉瘤的依据是A.颈动脉内径扩大,血液呈湍流 B.颈动脉内径正常,血
下列城市中,享有“欧洲百万富翁都市”的称号的是( )。A.苏黎世 B.巴塞尔
下列说法中正确的一组是()
急性心肌梗死发生左心衰竭的主要原因是A.室性期前收缩 B.房室传导阻滞 C.
男性,18岁。近一年反复腰部疼痛,活动受限。近两月来,又出现双髋疼痛,轻度屈曲畸
阅读材料回答下列问题:一般资料:求助者,女性,36岁,本科文化程度,无业。案例介
男性,35岁,1年来反复出现腹泻,粪便糊状,结肠镜检查发现病变主要位于回肠末端,
最新回复
(
0
)