首页
登录
职称英语
Why was the speed limit first reduced to 55 miles-per-hour? [br] [originaltext]
Why was the speed limit first reduced to 55 miles-per-hour? [br] [originaltext]
游客
2023-11-15
76
管理
问题
Why was the speed limit first reduced to 55 miles-per-hour? [br]
According to recent surveys, a large number of Americans favor increasing the present 55-mile-an-hour speed limit. The current speed limit was set in the early 1970’s when the US faced its first crucial oil shortage. Sixty-five percent of the persons surveyed said that the law was out of date.
The debate is particularly important for those who live in the western states. Many of the large cities in the western part of the country are separated by thirty or forty hours of long, empty, straight roads. People from this area argue that the examples of countries like Australia and Germany should demonstrate that higher speeds are still safe and that speed is disproportionately blamed for traffic problems.
Most professional truck drivers favor a higher speed limit. They argue that they can get their goods to the marketplace faster if the speed limit is higher, and that is good for the economy. Since the successful implementation of the turbo-charged engine in modern trucks, it is quite possible for trucks to reach speeds twice the legal limit which they are currently allowed to travel. In the end, economic issues may help make the final decision.
选项
A、More than half the people felt the law was out of date.
B、Less than half the people thought the law was out of date.
C、The average amount of people felt the law was out of date.
D、Some of the people felt the law was out of date.
答案
A
解析
原文中有“Sixty-five percent of the persons surveyed said that the law was out of date.”一句。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3189733.html
相关试题推荐
Whatwilltheworkersdotoprotestreducedwages?[originaltext]Atwo-day
WherewasthefirsttelephoneserviceinAmericaestablished?[originaltext]
Whatdoesthemanwantfromthewoman?[br][originaltext]W:Hi,Alan.M:Hi,R
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[br][originaltext]
WhatwasPaulaRadcliffe’sperformancelikeinAthens?[originaltext]World
TheTurkishParliament’samendmentoftheconstitutionaimsat[originaltext]
WhichofthefollowingisNOTtrueforeachofthefivewinners?[originaltext]
Whoaretalking?[br][originaltext]W:Oh,amIgladtoseeyou!YoutookIntro
Whendoesthisconversationtakeplace?[originaltext]M:Hey,Helen,howareyou
Whatdoesitmeanbymentioning"oppositesidesoftheworld"?[originaltext]
随机试题
Whywastheseminardelayed?[originaltext]W:Hey,Mike.Iwasjusttoldthatou
Despitethefactthattodayvirusesareknowntocausecancerinanimalsand
[originaltext]W:It’sveryniceofyoutogivemeyourticketsfortheplay.M
(1)RogerRosenblatt’sbookBlackFiction,inattemptingtoapplyliteraryra
外部成长战略特点通过()等方式扩展组织的资源或强化其市场地位。A.兼并
图所示高层建筑分成Ⅰ、Ⅱ两部分,当两部分各为下列结构中的( )时,要求的防震缝
关于路用水泥混凝土配比设计,试回答下列问题。(19)路面用水泥混凝土配合比设计确
分项工程质量检验评分中,不得进行检验和评定的情况有() A.实测项目不合
关于古代思想家与其思想,下列对应错误的是()。A.独与天地精神相往来—
从迁移产生的方向看,迁移可分为{pz_填空}和逆向迁移,前者指先前学习对后继学习
最新回复
(
0
)