首页
登录
职称英语
On the long list of worries that Mom and Dad have when a child goes to coll
On the long list of worries that Mom and Dad have when a child goes to coll
游客
2023-11-15
32
管理
问题
On the long list of worries that Mom and Dad have when a child goes to college-grades, home-sickness, partying there’s a new issue gaining prominence: the apparent rise in mental illness on campus. More than 1,100 college students commit suicide each year, according to estimates by mental-health groups. And even when students aren’t in acute distress, they’re suffering in surprisingly large numbers. In a 2003 survey by the American College Health Association, more than 40 percent of students reported feeling "so depressed that it was difficult to function" at least once during the year. Thirty percent identified themselves as suffering from an anxiety disorder or depression.
While there is debate over why the numbers seem to be rising, there’s also concern that colleges aren’t dealing with the problem adequately. In January 2004 the Crimson, Harvard’s student newspaper, published a widely discussed five-part series which concluded that "an overwhelming majority" of Harvard undergraduates experience mental-health problems, and that the university’s shortcomings in helping them were creating "a pervasive mental-health crisis" on the campus.
Given that kind of assessment, it’s inevitable that mental-health issues are starting to filter into admissions conversations. One counselor at an East Coast private high school says that during the 2003-04 admissions cycle, officials from two colleges confided they were particularly focused on admitting a class that was "rock solid" emotionally-both to help prevent suicides and to reduce the toll on overbooked school therapists. MIT Admissions Dean Marilee Jones says she’s looking to enroll "emotionally resilient" students. "If we think someone will crumble the first time they do poorly on a test, we’re not going to admit them," she says. "So many kids are coming in, feeling the need to be perfect, and so many kids are medicated now. If you need a lot of pharmaceutical support to get through the day, you’re not a good match for a place like MIT."
Since the admissions process requires students to appear flawless, many families avoid disclosing a child’s history of emotional problems, especially before they get an acceptance letter. How-ever, parents are starting to ask tough questions about just which kind of mental-health services they can expect from schools. Those inquiries become particularly acute at colleges that suffer high-pro-file student suicides. [br] The paragraph following the passage might discuss _______.
选项
A、how the problem is medically dealt with.
B、how families keep low profiles on their children’s emotional problem.
C、what measures schools have taken to deal with the mental health problem.
D、more reports and investigation on the problems.
答案
C
解析
推理题。文章最后一段提到:“…many families avoid disclosing a child’s history of emotional problems,especially before they get an acceptance letter.However,parents are starting to ask tough questions a- bout just which kind of mental-health services they can expect fro
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3189221.html
相关试题推荐
OnthelonglistofworriesthatMomandDadhavewhenachildgoestocoll
OnthelonglistofworriesthatMomandDadhavewhenachildgoestocoll
OnthelonglistofworriesthatMomandDadhavewhenachildgoestocoll
OnthelonglistofworriesthatMomandDadhavewhenachildgoestocoll
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenweare
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenweare
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenweare
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenweare
Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusmorewhenweare
随机试题
Properarrangementofclassroomspaceisimportanttoencouraginginteraction.
A.decreasingB.underlinesC.deliveredD.missionsE.becauseF.puto
[originaltext]M:Atleastitwasluckyyoufoundagaragetorepairyourcar.W
______thepeopledirectlyinvolvedinthetouristindustrymaybenefit,others
Don’tletvacationsorbusinesstravelsideline(使退出)yourexerciseroutine.
中小企业闲置资金理财主要投资于()。A.高收益的产品 B.低风险性的产品
在耦合电容器设备上工作影响高频保护时,应向调控人员申请停用相关()。高频保护
给定资料: 资料1 源远流长的中国传统文化中有许多关于行为规范和道德修养的
下列不属于《巴塞尔新资本协议》规定的资本监管“三大支柱”的是()。A.最低资本
下列会计凭证中,属于外来原始凭证的有( )。A.购货发票 B.进账单 C.
最新回复
(
0
)