首页
登录
职称英语
What is the reaction of critics toward D.H. Lawrence’s works of art? [br] [orig
What is the reaction of critics toward D.H. Lawrence’s works of art? [br] [orig
游客
2023-11-14
46
管理
问题
What is the reaction of critics toward D.H. Lawrence’s works of art? [br]
In 1915 Lawrence published The Rainbow and was horrified to learn that he was about to be prosecuted for obscenity. He left England in 1919, and after three years’ residence in Italy, left for America, settling in Mexico until the progress of his disease drove him in 1921 back to Italy where his last years were spent. His sensitive spirit was again shocked by further prosecutions for obscenity over the publication in Florence of Lady Chatterley’s Lover in 1928.
While literary scholars will always be divided over Lawrence’s worth as a writer (personally, I have always regarded Sons and Lovers as one of the best books I have ever read), there can be little doubt as to the influence Lawrence had on the younger writers and intellectuals of the 1920s. He challenged them by his attempt to interpret human emotion on a deeper level of consciousness than did his contemporaries. Such an approach provoked either sharp criticism or a near idolatrous respect.
T. S. Eliot regarded Lawrence as "a writer who had to write often badly in order to write sometimes well". His descriptive passages are often superb, but he had little humor, and this occasionally produced unintentionally comic effects. His burning idealism -- not eroticism -- glows through all his work and the larger proportion of his novels has an enduring strength.
选项
A、often has to write badly
B、often describes superbly
C、tends to write occasionally badly
D、writes humorlessly but often with comic effects
答案
D
解析
根据短文,作者认为His descriptive passages are often superb,but he had little humor,and this occasionally produced unintentionally comic effects。但只是偶尔会在不经意中达到喜剧的效果。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3187754.html
相关试题推荐
Hewondered______.A、whatwillbeSophie’sreactionB、whatwouldSophie’sreactio
WhatwasthereactionofthosetwobodiesfinedbytheInformationCommissioner?
WhatwasthereactionofthosetwobodiesfinedbytheInformationCommissioner?
WhatwasthereactionofthosetwobodiesfinedbytheInformationCommissioner?
"Thecriticsthoughttheactingwasgenerallypoor.""Ididn’tfind_____."A、itB
Thetwochildren_____towardstheseaatabout11o’clock.A、wereseenrunningB、w
______,hewillapologizeforhisrudenesstowardstheprofessorattheconferen
ThatLouiseJohannesisbelievedbymanycriticstobethegreatesttwentiet
ThatLouiseJohannesisbelievedbymanycriticstobethegreatesttwentiet
ThatLouiseJohannesisbelievedbymanycriticstobethegreatesttwentiet
随机试题
[originaltext]Now,listentoPartTwooftheinterview.W:Right.Researchers
(1)AntonioSanzmightaswellhavewonthelottery.In1965,whenthesmall
[originaltext]Ababyspendsthefirstyearoflifelearningtolisten.Ane
Commoninterests______thiscountrywithmanyothersduringthewar.A、associate
InternationalWomen’sDay(8March)isanoccasionmarkedbywomen’sgroupsar
A.芹菜、韭菜等高纤维膳食 B.每日1~2次牛乳,有利于疾病恢复 C.带酸味
下列建筑石膏的哪一项性质是正确的? A.硬化后出现体积收缩B.硬化后吸湿性强
社会保障基金的资金投资范围规定,用于银行存款和国债的投资比例()。 A.不高
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
公共场所经营者安排未获得()的从业人员从事直接为顾客服务工作的,由县级以上
最新回复
(
0
)