首页
登录
职称英语
The talks will be about______. [br] [originaltext] Israeli and PLO negotiato
The talks will be about______. [br] [originaltext] Israeli and PLO negotiato
游客
2023-11-14
70
管理
问题
The talks will be about______. [br]
Israeli and PLO negotiators resume talks in Paris tonight, to try to resolve problems delaying the implementation of the Palestinian self-rule accord. News reports say each side is offering what is described as compromise proposals although profound differences remain. The differences include control over border crossings to the Gaza Strip and Jericho and also the size of the self-ruled area around Jericho.
选项
A、The fundamental differences between them.
B、Their reluctance to compromise.
C、Their desire to acquire more land.
D、Their unwillingness to talk to each other.
答案
A
解析
本题测试关于原因的推测理解能力。根据文中相关内容“although profound differences remain”可以推测其无法解决问题的根本原因在于双方存在巨大分歧,正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3187677.html
相关试题推荐
Welearnfromthepassagethat[br][originaltext](11)MostAmericansthink
Welearnfromthepassagethat[br][originaltext](11)MostAmericansthink
WhichofthefollowingdetailsaboutthemanisCORRECT?[br][originaltext]W:
WhydosomeBritishpeoplestopsaying"thankyou"?[br][originaltext]Mill
WhydosomeBritishpeoplestopsaying"thankyou"?[br][originaltext]Mill
WhydosomeBritishpeoplestopsaying"thankyou"?[originaltext]Millionso
Accordingtotheman,thecomputerhadproblemsEXCEPTthat[br][originaltext]
Accordingtotheman,thecomputerhadproblemsEXCEPTthat[br][originaltext]
WhatdoesthewomanthinkofBeethoven’smusic?[originaltext]M:Whatareyouli
Wheredidthebombinghappen?[br][originaltext]Atleast20peoplehavebe
随机试题
Althoughtherearebodylanguagesthatcancrossculturalboundaries,cultur
[originaltext][22]Mr.Stevensonwastheownerofageneralappliancestore.
大学生职业生涯辅导需要重点把握那几个方面的内容?
脂肪栓塞患者死亡原因常见于下述哪种情况()A.肾功能衰竭 B.急性左心
2012~2015年,基础研究经费支出占全国研究与试验发展经费支出比重最
对于久泻的治疗上,不可以A.骤用补涩 B.升提中气 C.温补脾肾 D.分利
动态无功补偿装置到货验收应按设计要求进行,控制系统应进行各种工况下的模拟试验,各
在中国历史上,许多朝代都曾经实行过“变法”,以期通过变法增强国家实力。在下列变法
某交易者以10美分/磅卖出11月份到期、执行价格为380美分/磅的铜看跌期货期权
锚喷暗挖辅助技术中,冻结法的优点表述正确的有( )。A.强度高 B.封水效果好
最新回复
(
0
)