首页
登录
职称英语
When did the earthquake happen? [originaltext] Indonesian rescue workers are
When did the earthquake happen? [originaltext] Indonesian rescue workers are
游客
2023-11-13
74
管理
问题
When did the earthquake happen?
Indonesian rescue workers are digging by hand, trying to find survivors among the hundreds of people believed trapped under piles of concrete. Wednesday’s earthquake struck off the coast of western Sumatra. Indonesia has asked for foreign aid to help with rescue efforts and support those affected by the 7.6-magnitude quake. Numerous countries have offered assistance, including the United States. Washington has also pledged aid for victims of a tropical storm that struck the Philippines, Vietnam, Cambodia and Laos this week. The storm killed more than 400 people in the region. Typhoon Ketsana made landfall in the Philippines on Saturday, flooding parts of the capital, Manila and leaving tens of thousands homeless.
选项
A、On Monday.
B、On Tuesday.
C、On Wednesday.
D、On Friday.
答案
C
解析
细节题。根据新闻中的“Wednesday’s earthquake struck off the coast of western…”,可以知道答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3184547.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,thevictimwas______.[br][originaltext]FourAmeri
Accordingtothenews,thevictimwas______.[originaltext]FourAmericante
WhatisNOTmissinginMary’sbriefcase?[br][originaltext]W:Sorry,I’mlate,
WhatisNOTmissinginMary’sbriefcase?[originaltext]W:Sorry,I’mlate,James
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.Wher
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.Wher
Inthedigitalrealm,thingsseemalwaystohappenthewrongwayround.Wher
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNation
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNation
WhowontheWorldCup1998footballgame?WhathappenedattheUnitedNation
随机试题
Youshouldspendabout20minutesonQuestions14-26whicharebasedonReading
SevenStepstoaMoreFulfillingJobA)Manypeopletodayfindthemselves
Youngboysandgirlsstoodon_______sidesofthestreettowelcomethepresident
【B1】[br]【B19】A、afterB、aboutC、onD、inB本题考查固定搭配。worry后面应该加about,因此,B项是正确答案。
认证机构有着严格的层次结构,按照SET协议的要求,根CA离线并被严格保护,只有在
A.赖氨酸 B.蛋氨酸 C.短链脂肪酸 D.胆固醇 E.二十二碳六烯酸在
A.窦房结 B.心房结 C.房室交界 D.浦肯野纤维 E.心室肌传导速度
公司发生亏损的时候,投资该公司股票的投资者可能面对的风险有( )。A:投资者将
边际产量递减规律发生作用的前提条件是()。A.投入的生产要素价格不变 B.各种
对以下()行为经税务机关责令限期改正而仍未改正者不得领购使用专票。A.不能
最新回复
(
0
)