首页
登录
职称英语
What is the main idea of the passage? [originaltext] New studies say that eat
What is the main idea of the passage? [originaltext] New studies say that eat
游客
2023-11-13
415
管理
问题
What is the main idea of the passage?
New studies say that eating chocolate may be good for your heart. Research shows that eating chocolate may reduce the chance of developing heart disease by helping blood vessels remain clear and open. Chocolate is produced from beans that contain large amounts of natural substances called flavonoids. Flavonoids have been shown to protect the heart and the blood vessels from being damaged. Recent studies have linked foods that contain flavonoid with a reduced chance of developing heart disease. These foods include tea, red wine, apples, peanuts and chocolate.
The flavonoids in chocolate are more powerful than some vitamins in limiting the damage from fats in the blood. The flavonoid in chocolate also could stop damage to blood vessel walls. Researchers also carried out studies about flavonoid. The studies showed that foods high in flavonoid might help stop thickening of the blood that can lead to heart attacks or strokes.
Researchers gave water, cocoa or nonalcoholic red wine to groups of ten men and women. Researchers tested their blood a few hours later. Both the wine and cocoa delayed the time it took for the blood to become solid. Some of the studies about chocolate are paid for by the Mars company which makes many kinds of chocolate candy. All the researchers agreed that many more studies are needed to confirm their findings.
选项
A、Chocolate may reduce the chance of developing heart disease.
B、The food that contains vitamins is good for heart.
C、The foods such as tea, apples, red wines can protect the heart from damage.
D、Red wine helps protect the wall of blood vessels.
答案
A
解析
主旨大意题。主旨句一般都出现在文章的开头部分,考生需要抓住关键词。文章开始提到“…eating chocolate may be good for your heart”,巧克力能保护我们的心脏,然后文章解释巧克力里含有的物质对心脏有益。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3183549.html
相关试题推荐
PoliceinColombiaarrestedfourmenaccusedof______.[originaltext]Police
Whatproblemdoesthemanhave?[br][originaltext]M:Iwanttoregisterforth
Whatproblemdoesthemanhave?[br][originaltext]M:Iwanttoregisterforth
Whatproblemdoesthemanhave?[originaltext]M:Iwanttoregisterforthismat
Wheredidtheconversationmostlyprobablytakeplace?[br][originaltext]W:Ok
Whatarethetwopeopletalkingaboutinthisconversation?[originaltext]M:Let
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[br][originaltext]Haitianhu
SomeHaitiansareonstrikeinorderto______.[originaltext]Haitianhungers
Whatisspecialabouttheman’sbirthday?[br][originaltext]Jill:Whatareyou
Whatisspecialabouttheman’sbirthday?[originaltext]Jill:Whatareyourown
随机试题
Technologyisatwo-edgedsword.Rarelyisthisasclearasitisintherea
TheDifferencesBetweenAmericanandBritishEnglishI.Introduction
AlbertEinstein.thegreatestscientistinthe20thcentury,once______anoffe
轮廓标的逆反射材料宜采用()。A.反光膜 B.玻璃珠型反射器 C.金属反射器
国家实行全国统一的导游资格考试制度。( )
患儿,女,8个月。2天前突然双眼上翻,面肌和四肢抽动急诊入院,诊断为维生素D缺乏
以下不可以做防腐剂的是A.对羟基苯甲酸酯类 B.山梨酸钾 C.30%以
公司年终的绩效考评结束了,小王的绩效考评分数低于他的同事小何。 小王和小何是同
采用工程技术措施消除和降低粉尘危害是预防尘肺的根本措施,下列工程措施中,不属于粉
在地表水和地下水分水线所包围的集水区域称为是( )。A.水域 B.流域
最新回复
(
0
)