首页
登录
职称英语
According to the passage, if we don’t have a schedule,______. [originaltext]
According to the passage, if we don’t have a schedule,______. [originaltext]
游客
2023-11-13
74
管理
问题
According to the passage, if we don’t have a schedule,______.
The words "timetable" and "schedule" make most final year students want to eat their own vomit. Unfortunately, the harsh reality is that final year students must develop a timetable. If you don’t have a schedule or plan for studying, you will have no way of allocating your valuable time when the unexpected arises. A well-thought-out timetable can be a life saver. It is up to you to learn how to develop a schedule that meets your needs. Change it if necessary, but most important, follow it. All timetables should be made with the idea that they can be changed. A good one will keep you from wandering off course.
A good timetable should make every hour count—every class, social events and other activities you engage in. You must focus on the other "free time" available and how you will use it. Make a weekly schedule and divide each day into one-hour increments. Indicate times for classes, socializing, and work time. Also block off a period for sleeping every day. In the precious hours left over, plan time for study. This gives you a rough road map of the time available. Of course, you can change your schedule as circumstances need.
The timetable you develop should guide you in how to distribute the available time in the most productive manner. Sticking to your schedule can be tough, but don’t dribble away valuable time. Avoiding study is the easiest thing in the world. It is up to you to follow the schedule you’ve prepared. A good deal of your success in high school and with any future study depends on this simple truth.
选项
A、we will eat our own vomit
B、we will lose in the final examination
C、we cannot arrange our time very well
D、we cannot deal with the difficulties
答案
C
解析
客观细节题。在文章的开头我们可以听到“If you don’t have a schedule or plan for tudying,you will have no way of allocating your valuable time when the unexpected arises.”由此可知答案是C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3183469.html
相关试题推荐
Thepoxvirusvaccineisaimedto______[originaltext]Chinesescientistsadmin
OneofthereasonsthatBombardierplanstocutjobswasthat[originaltext]
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGam
WhenwasthefirstOlympicGamesheld?[br][originaltext]TheOlympicGam
Whatisthereasonforteenstodothesameastheirpeers?[br][originaltext]
Whatisthereasonforteenstodothesameastheirpeers?[br][originaltext]
Whatisthereasonforteenstodothesameastheirpeers?[originaltext]Fo
Thetalkswillbeabout______.[originaltext]IsraeliandPLOnegotiatorsres
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext]ThemajorityofAustr
Howmanypolicemenwerekilledinthebombing?[br][originaltext]Iraqise
随机试题
Whenanyoneopensacurrentaccountatabank,heislendingthebankmoney,
Labelthemapbelow.Writethecorrectletter,A-H,nexttoquestions16-20.[im
ComingSoon:theNextGreatFluEpidemicThevirusfirstcameto
下列各组词语中全部具有动态色彩的是( )。 A.A B.B C.C D
依据皮亚杰的研究,儿童道德发展大致可分为{}和{}。
男,43岁。近半年来常感头痛、头昏、失眠、记忆力减退。检查:RBC2.8×10/
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
5、10kV、20kV、35kV户外配电装置的裸露部分在跨越人行过道或作业区时,
某皮革加工厂,由于加工工艺过程中残留的铬化物含量较高,时有阴燃发生。对火灾初期有
关于公司贷款中的流动资金贷款,下列表述正确的是()。A.流动资金贷款用于满足
最新回复
(
0
)