首页
登录
职称英语
The woman wants to go to the movies because________. [br] [originaltext]W: (l)I
The woman wants to go to the movies because________. [br] [originaltext]W: (l)I
游客
2023-11-12
72
管理
问题
The woman wants to go to the movies because________. [br]
W: (l)I’m tired of watching television. Let’s go to the movies tonight.
M: All right. Do you want to go downtown? Or is there a good movie in the neighborhood?
W: I’d rather not spend a lot of money. What does the paper say about the neighborhood theaters?
M: Well, the Grand Theater has Gone with the Wind.
W: I saw that film years ago. I don’t want to see it again. Anyway, it’s too long. We couldn’t get home until midnight.
M: The Center has a horror film on show. You wouldn’t want to see that.
W: No, indeed. I wouldn’t be able to sleep tonight if I saw it.
M: That’s about all there is. Unless we change our minds and go downtown.
W: No, we just can’t afford it. There must be something else we haven’t seen.
M: (3)Here, look for yourself. I can’t find anything else.
W: Look at this!
M: What?
W: In the television schedule, there’s a baseball game on television tonight.
M: I wasn’t checking TV programs. I was looking at the movie ads.
W: I know, but I just happened to notice it. The game is between New York and Boston.
M: That ought to be good. (2)I wouldn’t mind watching that.
W: OK. (2)Let’s stay home. We can go to see a movie on Friday.
选项
A、the man and the woman are tired of watching TV
B、baseball games attract them more than films do
C、there aren’t any films worth seeing in local cinemas
D、the woman is rather hard to please
答案
D
解析
推理判断题。4个选项的内容看上去都有可能,我们只能根据对话逐一排除。A错在男士没有这种感觉。B、C没有相应的限制词,显得太过绝对。D项则恰当地表现了女士性格的一方面,这一点从开始厌倦看电视,到挑选电影场所及内容都有所体现,所以应是最合适的推理判断。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3181748.html
相关试题推荐
Whatistheauthor’smainpurposeinthepassage?[br][originaltext]Some
Whatistheauthor’smainpurposeinthepassage?[originaltext]Somepeople
Whatcanweinferaboutthecompany?[originaltext]W:Aftertheexpansionofthe
Lindadidnothavetimetogototheconcertlastnightbecauseshewasbusy___
Whichofthefollowingstatementsistrue?[br][originaltext]Abouthalfof
Whichofthefollowingstatementsistrue?[originaltext]Abouthalfofthew
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext][11]Themarketisa
Whatisthepassagemainlyabout?[br][originaltext][11]Themarketisa
Whatisthecentralideainthepassageyou’veheard?[br][originaltext]A
Whatisthecentralideainthepassageyou’veheard?[br][originaltext]A
随机试题
[originaltext]USSecretaryofdefenseChuckHagelrecentlymetwithColombia
【教学过程】 (一)新课导入 教师引导学生思考:大家平时遇到不懂的问题,都会通过什么方法去解决? 学生给出答案:咨询同学、问老师、查询课本、上网搜索
灭火器配置验收中,下列符合合格验收判定条件的是()。A.每个配置单元内灭火
精子的获能部位在()A.前列腺 B.输精管 C.附睾 D.女性生殖道
水泥的发放,应根据限额领料单签发的工程量、材料的规格、型号及定额数量进行发放。(
下列关于混凝土整体楼地面施工技术要求的说法,正确的有()。A.水泥强度等级不得
应计入建筑安装工程造价内的税金项目包括( )。A.营业税、城市维护建设税、教育
一个人既可以在专业人士的辅导下进行职业规划,也可以自主进行规划。职业规划过程中“
李某向某商业银行借款100万元,年利率为5%,以复利计算,2年后应偿还本息共计(
预防机械伤害的对策包括实现机械本质安全和提高操作人员安全素质两方面。其中,选择实
最新回复
(
0
)