首页
登录
职称英语
The government will give the victims whose houses are damaged______ to rebuild t
The government will give the victims whose houses are damaged______ to rebuild t
游客
2023-11-12
83
管理
问题
The government will give the victims whose houses are damaged______ to rebuild their homes. [br]
As residents returned Tuesday to Western Australia neighborhoods where fierce bushfires destroyed dozens of homes, state officials announced they would donate $ 1 million to a relief fund for victims.(29)Those who lost their homes will immediately receive $3 ,000 from the government. The raging flames damaged or destroyed at least 68 structures, Western Australia’s fire authority said.(30)An initial investigation indicates sparks caused by a person using an angle grinder accidentally started the blaze Sunday morning. A fire ban was still in place for the area Tuesday. Firefighters were patrolling the area and monitoring flare-ups, and hundreds of customers remained without power. As of Tuesday afternoon, the state fire agency said the bushfire had burned 440 hectares. An additional 32 structures sustained partial damage in the blaze, the agency said.
选项
A、Thunders hitting the dry grass.
B、Careless use of a machine.
C、Tourists leaving burning cigarettes behind.
D、Farmers burning useless hay.
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3180555.html
相关试题推荐
WhatisthepurposeofBangladeshgovernmentsettingupanindustrialpolicefor
WhatisthepurposeofBangladeshgovernmentsettingupanindustrialpolicefor
ThePalestiniangovernmentneeds______inaidthisyear.[br][originaltext]
Newspapersvarygreatlyintheir______tothegovernment.A、opinionB、attitudeC
WhyarevictimstobesenttotheUnitedStates?[originaltext]TheAmerican
Wedon’texpectthatthereshouldbesuchagreat______forhousesinthecity.
Thegovernment’s______ofsendingitstroopstoIraqlastweektriggeredmassd
WhyaresomanyChineseclothesstoredinEuropeancustomswarehouses?[br][or
Asitwas,theDemocratswouldcontrolthefederalgovernment______becauseofth
Howmanyvictimsarethereuptonowinthisdisaster?[br][originaltext]I
随机试题
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacritic
AccordingtoBartlett,reflectiveteachi
请阅读短文,完成此题。 Oftenheardpeoplecomplain
A.意识丧失是由于大脑半球弥散性损伤 B.意识丧失是由于广泛性发作脑功能紊乱
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
2013年下半年我国每月钢材产量同比增速超过11%的有几个?() A.4
(2017年真题)资金成本越高,个人贷款定价();当宏观经济趋热时,个人贷款价
共用题干 一般资料:求助者,男性,29岁,硕士学位,外科主治医师。案例介绍:求
诃黎勒的正名是A.白果 B.瓜蒌 C.杜仲 D.牡蛎 E.诃子
根据《建筑安装工程费用项目组成》(建标[2003]206号),建筑安装工程的规
最新回复
(
0
)