首页
登录
职称英语
1 Surprisingly, no one knows how many children receive education in English hos
1 Surprisingly, no one knows how many children receive education in English hos
游客
2023-11-11
91
管理
问题
1 Surprisingly, no one knows how many children receive education in English hospitals, still less the content or quality of that education. Proper records are just not kept.
2 We know that more than 850,000 children go through hospital each year, and that every child of school age has a legal right to continue to receive education while in hospital. We also know there is only one hospital teacher to every 1,000 children in hospital.
3 Little wonder the latest survey concludes that the extent and type of hospital teaching available differ a great deal across the country. It is found that half the hospitals in England which admit children have no teacher. A further quarter have only a part-time teacher. The special children’s hospitals in major cities do best; general hospitals in the country and holiday areas are worst off.
4 From this survey, one can estimate that fewer than one in five children have some contact with a hospital teacher -- and that contact may be as little as two hours a day. Most children interviewed were surprised to find a teacher in hospital at all. They had not been prepared for it by parents or their own school. If there was a teacher they were much more likely to read books and do math or number work; without a teacher they would only play games.
5 Reasons for hospital teaching range from preventing a child falling behind and maintaining the habit of school to keeping a child occupied, and the latter is often all the teacher can do. The position and influence of many teachers was summed up when parents referred to them as "the library lady "or just "the helper".
6 Children tend to rely on concerned school friends to keep in touch with school work. Several parents spoke of requests for work being ignored or refused by the school. Once back at school, children rarely get extra teaching, and are told to catch up as best they can.
7 Many short-stay child-patients catch up quickly. But schools do very little to ease the anxiety about falling behind expressed by many of the children interviewed. [br] We can conclude from the passage that the author is______.
选项
A、unfavourable towards children receiving education in hospitals.
B、in favour of the present state of teaching in hospitals.
C、unsatisfied with the present state of hospital teaching.
D、satisfied with the results of the latest survey.
答案
C
解析
此题为细节推理题。据第1段、第5段最后1句、第6段第2句等可以推知作者的态度。作者引用最新的调查的目的也是为了表明对医院里儿童教学现状的不满。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3179072.html
相关试题推荐
Themountofmoneyreceivedshould______thevalueoftheticketssold.A、agree
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]F:Tom,doyou
HowdidtheEnglishChannelcomeintobeing?[br][originaltext]F:Tom,doyou
WhatistrueabouttheEnglishcharacter?[br][originaltext]F:Johnny,what’s
WhatistrueabouttheEnglishcharacter?[br][originaltext]F:Johnny,what’s
WhatistrueabouttheEnglishcharacter?[br][originaltext]F:Johnny,what’s
WhatistrueabouttheEnglishcharacter?[originaltext]F:Johnny,what’syour
WhatistrueabouttheEnglishcharacter?[br][originaltext]F:Johnny,what’s
WhatistrueabouttheEnglishcharacter?[br][originaltext]F:Johnny,what’s
Frankalmostneverreceivedanyeducation,______?A、wouldheB、didheC、didn’t
随机试题
To:AllemployeesFrom:MarthaSimmons,DirectorofSalesRE:Aretirementparty
Humanbeingsareanimals.Webreathe,catenddigest,andreproduce-thesame
Whenherealizedthepolicehadspottedhim,theman______theexitasquickly
Hewas______onthetelephonesoIaskedhimtospeakmoreclearly.A、muttering
PassageFour[br]What’sthecharacterofBritishaccordingtotheauthor?Theyt
Womenareonthevergeofoutnumberingmenintheworkforceforthefirstti
4×100米接力跑比赛中反应速度快,且善于跑弯道的运动员更适合跑( )A、1棒
下列可视为永续年金的有( )。A.持续分红的股票 B.零存整取 C.存本取
A.溃疡孤立存在,表面微凹,少量黄色渗出,周缘充血 B.溃疡深达黏膜下,边缘高
(2019年真题)下列属于建设工程竣工验收应当具备的条件有()。A.有完整的
最新回复
(
0
)