首页
登录
职称英语
How did people react towards the new stamps? [originaltext] Long lines have fo
How did people react towards the new stamps? [originaltext] Long lines have fo
游客
2023-11-11
72
管理
问题
How did people react towards the new stamps?
Long lines have formed outside British post offices as people rushed to buy new stamps featuring portraits of Diana, Princess of Wales. There are 5 different stamps, each featuring a picture of Diana, framed in lilac. They are forecast to be the most popular stamps in British history. All profits from the stamps will be donated to the Princess of Wales fund. The post office has already pledged 6 million pounds to the fund based on the advanced sales of the stamps and expected demand for them.
选项
A、People were not very interested in the new stamps.
B、The new stamps are believed to be the most popular stamps in British history.
C、People just went to the post offices to have a look.
D、People formed long lines to see Princess of Wales.
答案
B
解析
本题考查对新闻细节的捕捉。新闻中说到:“They are forecast to be the most popular stamps in British history.”即新邮票被预见为英国历史上最受人欢迎的邮票,因此选项B为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3178777.html
相关试题推荐
WhichgameswillbemovedtoChinabyNBAin2004?[br][originaltext]All
Whatdoesthenewsitemmainlytalkabout?[br][originaltext]TheUSgovern
Whatdoesthenewsitemmainlytalkabout?[originaltext]TheUSgovernmentw
Whatisthetopicofthetalk?[br][originaltext]Welcome.Itlooksasife
Whatisthetopicofthetalk?[br][originaltext]Welcome.Itlooksasife
WhichofthefollowingareNOTresourcesinthelibrary?[br][originaltext]
WhichofthefollowingareNOTresourcesinthelibrary?[br][originaltext]
WhatwasChinesepapermadefrom?[br][originaltext]Howmuchpaperdoyou
WhatwasChinesepapermadefrom?[originaltext]Howmuchpaperdoyouusee
Whatwillthemanprobablydofirstaftergraduation?[br][originaltext]M:Wha
随机试题
Researcherswhoareunfamiliarwiththeculturalandethnicgroupstheyare
Theskinoftheforestkeeper______exposuretotheharshnorthwestweather.A、is
ChoosethecorrectletterA,BorC.[br]【L26】[originaltext]Nowlistencareful
Weshouldn’t_____ourprospectsbylaziness.A、damageB、upsetC、ruinD、harmC句意:不能
Ourteamtriumphed______Class3intheschoolfootballmatch.A、overB、aboveC、
[originaltext]"Whereistheuniversity?isquestionmanyvisitorstoCambri
随着企业债务增加而提高的经营风险和可能产生的破产成本,会增加企业的额外成本,而最
以一个客户去匹配多套房源的配对方法,是以______为基础,以______为标准
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
共情的三个具体含义是指心理咨询师()。多选A.要以自己的参照框架去剖折求助者
最新回复
(
0
)