首页
登录
职称英语
Nancy became a taxi driver because . [br] [originaltext]M: Hello, Nancy. I know
Nancy became a taxi driver because . [br] [originaltext]M: Hello, Nancy. I know
游客
2023-11-11
80
管理
问题
Nancy became a taxi driver because . [br]
M: Hello, Nancy. I know you are one of the few women taxi drivers in the city now and you drive for a living. What make you want to become a taxi driver in the first place?
F: I took pride in driving well even when I was young, for I had to wait until I had a car to learn to drive. When I finally learned, it was something I really enjoyed and still enjoy, I remember how smart those taxi drivers had seemed driving so well and dressed so neatly in their uniforms. And I thought I’d like to do that myself.
M: You really enjoy driving, I see. And how long have you been a taxi driver?
F: Err...altogether 12 years.
M: It has been quite some time already, hasn’t it ?
F: Yeah.
M: Then, what did you find the most difficult about becoming a taxi driver?
F: I can still remember when I was learning to drive. It was scary. I did not yet know how to judge distance, and when a truck came near, it seemed like its wheel would just come right over me. Anyway soon learned to judge distance. I began looking ahead, stopped worrying about the truck what was moving on either side.
M: What’s the best part of your job?
F: I found that what I liked the best about this job was being outdoors, seeing how the city changes from, season to season, and there are places I’ve seen that I would probably never have seen in another job. And I love all kinds of weather. I’d like to leave the window down in a fine rain. And the beautiful sceneries, you know?
选项
A、12 years.
B、2 years.
C、13 years.,
D、15 years.
答案
A
解析
细节题。对话中说到:How long have you been a taxi driver? Altogether 12 years.因此A项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3178048.html
相关试题推荐
ThefightbrokeoutinsidetheBroadwayCityArcade’sclub[br][originaltext]
Whatcanbelearntaboutthetrial?[br][originaltext]Thechiefjudgeat
Whatcanbelearntaboutthetrial?[originaltext]Thechiefjudgeatthew
Wherewerethepeoplekilledinthefirstbomb?[br][originaltext]Pakista
WhathashappenedsincetheandoftheIceAge?[br][originaltext]Ifthe
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause[br][originaltext]Manyo
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause[originaltext]Manyofthe
TippingbecamepopularinAmerica______.[br][originaltext]Americansare
WhatisSusangoingtodoinsuchahurry?[br][originaltext]M:Hi,Susan,why
WhatisSusangoingtodoinsuchahurry?[br][originaltext]M:Hi,Susan,why
随机试题
Atuniversityyouwillhavetowriteoftenandinvariousdifferentformats,
框架一剪力墙结构,是指在框架结构内设置适当抵抗水平剪切力墙体的结构,一般用于(
成人晨尿比密的参考范围是A.1.005~1.015 B.1.025~1.035
引起硅酸盐水泥体积安定性不良的因素是下列中的哪几个? Ⅰ.游离氧化钠Ⅱ.游离
A.母病及子 B.相乘传变 C.子病犯母 D.相侮传变 E.制化传变"见
一件商品,先涨价20%,然后又降价20%,结果现价与原价相等( )。
B[解析]两套图的图形排列顺序相同,由第一套图可知正确答案为B。
郝女士,27岁,2年前已分娩一女婴,希望接受宫内节育器避孕措施,来院咨询,要求健
(2015年真题)根据埃里克森的人类心理一社会发展阶段论,个体在成年中期需要处理
用干混地面砂浆YT20贴600mm×600mm石材楼面,灰缝宽为2mm
最新回复
(
0
)